~~Ceglastoróżowy Agrest napisał(a):fobiak napisał(a):ela napisał(a):~~Ceglastoróżowy Agrest napisał(a):~pinio65 napisał(a):
W którym miejscu stał ten młyn? W lewej górnej części zdjęcia jest podwórko od ul. 1 Maja. Za nim w górę plac przed kościołem.
mlyn opisuje olczak w ksiazce boleslawiec na stronie 117, zdjecie z rozborki mlyna jest na stronie 126.
Proszę podaj konkretnie tytuł tej książki rok wydania i skąd można ją wziąć
mariusz olczak
janusz moniatowicz
boleslawiec
przewodnik historyczny
rok wydania 2000
ISBN:83-87732-65-6
~Szarobłękitny Szczawik napisał(a): Bialawoszary Oczar.To super ze potrzebowałem pomocnika i twój syn dal się zaciągnąć z tobą do pracy .Mój syn ma 2 lewe ręce do roboty i niestety nie mogę go zaciągnąć z sobą do pracy gdyż jestem krawcowa.Jak mam go zachecic zmusić aby wziol się za jakąś pracę. Może coś doradzisz
ela napisał(a): Fobiaku, coś ci nie wyszło z tym cytowaniem. Nigdy nie pisałam, że proszę o tytuł i autora. Wiem też skąd się bierze książki.Dopisane 18.12.2018r. o godz. 11:22:Widzę, że ktoś tam majstrował przy wpisach. Dopisane 18.12.2018r. o godz. 11:26:"W którym miejscu stał ten młyn? W lewej górnej części zdjęcia jest podwórko od ul. 1 Maja. Za nim w górę plac przed kościołem."
Takie było moje pytanie, ale otrzymałam na nie odpowiedź.
~~Ceglastoróżowy Agrest napisał(a):~pinio65 napisał(a): [img=1335496012_eenl4qg.jpg]
w którym miejscu?