W Gardenie to tylko miejscówa ładna ,do tego ogród ok,ale jedzenie ,uchowaj Boże ,nie polecam,już ja wiem dlaczego,można tam zrobić imprezę ,czemu nie ,ale tylko ze swoim jedzeniem.
~HOTEL GARDEN niezalogowany 25 czerwca 2014r. o 9:47
Witam. Uprzejmie proszę o podanie terminy imprezy organizowanej w naszym obiekcie, gdyż w miesiącu maju, nie odbywało się u nas żadne przyjęcie rodzinne z okazji chrzcin. Pozdrawiam Panią Wiole
Byłam tam kilka dni temu na spotkaniu organizowanym przez jeden z dużych banków. Sala Kryształowa bez klimatyzacji przy temp.ponad 30 stopni na dworze masakra, klima nie działała. Znajoma,która byłam tam dwa razy na weselu zeszłego roku mówiła, że za każdym razem nie działała. Zwróćcie na to uwagę, bo może być gorąco i goście będą pływać we własnym pocie. Jedzenie , które zaserwowali wyglądało nie najgorzej ale rewelacji smakowych nie było. Kilka lat temu jak byłam tu na weselu było super pod każdym względem, w stosunku do tego co było a jest teraz to duże pogorszenie. Sam fakt, ze jest mnóstwo wolnych terminów na wesela w lecie o czymś świadczy. Mam nadzieje, że właściciele przemyślą to co aktualnie proponują i poprawią swoje błędy, bo szkoda,żeby tak ładne miejsce świeciło pustkami. Sama planowałam tam organizować wesele ale po ostatniej wizycie jestem zdecydowanie na nie, chyba ,że do tego czasu coś się poprawi.
Kiedyś tam była taka laska szefową i co ustaliła to było,ale ślad po niej zaginął,robiła coś z niczego i jak powiedziała tak było,robiłem tam obiadki firmowe i naprawdę było i bardzo smacznie i estetycznie podane,nawet przyznam że bardzo wykwintnie...