Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Pomagam - potrzebuję, temat kontaktowy

2945
Mgosia
3 lutego 2012r. o 16:11
Po pierwsze prosiłam żeby temat był związany z pomocą, a nie atakowaniem innych , właśnie przez to ludzie boją się prosić o pomoc .
Po drugie wszystko posypało się teraz , więc chyba dość logiczne jest, że nie poobcinają sobie na raz wszystkiego. A poza tym gdyby nie ten internet, to dzisiaj może nie mieli by co jeść, a tak da się coś zrobić. Tu chodzi o kontakty, szukanie, powiedzcie co można zrobić mając dwoje malutkich dzieci w taki mróz bez mediów ? Dziewczyna robi wszystko co może, nie czeka z założonymi rękoma, więc nie krzywdźcie jej jeszcze bardziej, z góry dziekuję za wyrozumiałość . A jak inni palą i piją to jest ok ? :)

Co do opłat za gaz , to jest to dość spora sumka , bo z braku innych możliwości mieszkanie jest tak właśnie ogrzewane , a rachunek wynosi bodajże 380 zł .
Dla jednej osoby jest to dość dużo, ale dla kilku ..:)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5570
#De_Tourvel nieaktywny
3 lutego 2012r. o 16:12
Zróbmy zrzutę :) i może uda się zapłacić wspólnymi siłami :)

Żadna kobieta nie byłaby na tyle głupia, żeby zakochać się w facecie tylko dlatego, że on ma długie nogi! G. Garbo
2945
Mgosia
3 lutego 2012r. o 16:17
:*

A tu jest link do tematu, dla mających kłopoty z opieką nad dziećmi :)

http://www.bolec.info/index.php?boleslawiec=forum&forum=9&act=showtopic&topic=63235&strona=last

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~ niezalogowany
3 lutego 2012r. o 16:30
De_Tourvel napisał(a): Zróbmy zrzutę :) i może uda się zapłacić wspólnymi siłami :)

Dobry pomysł.:)
Nie jesteś taka głupia jak myślałem :D :* :*
~paulina niezalogowany
3 lutego 2012r. o 16:33
De_Tourvel napisał(a): Zróbmy zrzutę :) i może uda się zapłacić wspólnymi siłami :)
akurat dla niej?????ja też znam dziewczynę która wstydzi się poprosić o pomoc.nie ma nawet netu by to zrobić....nie ma na jedzenie.na nic.jest sama....ma synka dwa latka....jej też pomożecie?nie zna gosi m no to nie wiem czy pomożecie.....

bo też jest w ciężkije sytuacji....nie ma nawet na opła.a tu dziewczyna chyba nie ma tak źle skoro stać ją na czynsz opłacenie gazu-ogrzewania utrzymuje męża dzieci i jeszcze jej 400zł zostaje!to aż tak żle?ja widziałam jak dzieci mojej znajomej rzuciły się na suchy chleb a jak weszłam do domu to było minus dwa stopnie!!!!!!ile mogłam tyle pomogłam.dałam na opał ale nie wiem na ile starczy...to jest bieda.a nie że ona biedna je chceb z masłem parę dni przed końcem miesiąca....rozumiem że dZIECIAKI NIC WINNE ale niech nie przesadza!
~ niezalogowany
3 lutego 2012r. o 16:33
W sumie to mógłbym zapłacić ten rachunek, ale już wiele raz dostałem kopniaka w 4-ry litery :/ nawet ostatnio na WOŚP-ie. Internet ma tą moc że można napisać wszystko. Sory ale przestałem wierzyć w ludzi. Potrzebuje naprawdę mocnych dowodów. GosiaM znasz tą rodzine lub ktoś inny osobiście.
~paulina niezalogowany
3 lutego 2012r. o 16:36
no tak jak gosia zna to można wiele widzę.....kto pomoże samotnej matce z synkiem-PROSZĘ
~ja niezalogowany
3 lutego 2012r. o 16:40
~ napisał(a): W sumie to mógłbym zapłacić ten rachunek, ale już wiele raz dostałem kopniaka w 4-ry litery :/ nawet ostatnio na WOŚP-ie. Internet ma tą moc że można napisać wszystko. Sory ale przestałem wierzyć w ludzi. Potrzebuje naprawdę mocnych dowodów. GosiaM znasz tą rodzine lub ktoś inny osobiście.
powiem szczerze że ja nie wiem jak ta osoba może gdziekolwiek miejsce zagrzac....jak po prostu jej się nie chce pracować.....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza