Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Pomagam - potrzebuję, temat kontaktowy

2945
Mgosia
3 lutego 2012r. o 16:42
~ napisał(a): W sumie to mógłbym zapłacić ten rachunek, ale już wiele raz dostałem kopniaka w 4-ry litery :/ nawet ostatnio na WOŚP-ie. Internet ma tą moc że można napisać wszystko. Sory ale przestałem wierzyć w ludzi. Potrzebuje naprawdę mocnych dowodów. GosiaM znasz tą rodzine lub ktoś inny osobiście.

Znam, byłam tam kilka razy .

Paulinko, wkurzyłaś mnie i to bardzo ..a powiedz ile ja znam z tych osób, które potrzebują pomocy ? Teraz też nie wiedziałam kto to jest . Więc mogłaś ruszyć swoją d.... i prędzej coś tu napisać, skoro wiesz jaka jest sytuacja , a nie teraz robisz taniec zazdrości .
Skoro widziałaś o tym temacie to tylko Twoja wina , że nic nie zrobiłaś .
Poza tym ja nic nie muszę, ja chcę ..a to chyba jest różnica.

Dopisane 03.02.2012r. o godz. 16:42:

~ja napisał(a): powiem szczerze że ja nie wiem jak ta osoba może gdziekolwiek miejsce zagrzac....jak po prostu jej się nie chce pracować.....

To się w końcu zdecyduj co i jak .. i zobacz co napisałam prędzej prosząc o pracę dla niej ..ona nie potrzebuje jałmużny . Potrzebuje szczerej pomocy i pracy !!

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5570
#De_Tourvel nieaktywny
3 lutego 2012r. o 16:44
~ napisał(a):
De_Tourvel napisał(a): Zróbmy zrzutę :) i może uda się zapłacić wspólnymi siłami :)

Dobry pomysł.:)
Nie jesteś taka głupia jak myślałem :D :* :*

Błysnąłeś inteligencją, że aż żal ;/;/;/

Dopisane 03.02.2012r. o godz. 16:44:

~paulina napisał(a): no tak jak gosia zna to można wiele widzę.....kto pomoże samotnej matce z synkiem-PROSZĘ

Paulino, napisz, czego potrzebuje to i jej postaramy się pomóc - w miarę naszych możliwości oczywiście. I wcale nie trzeba znać GosiM, żeby została Ci/jej/komukolwiek udzielona pomoc - wystarczy zwrócić się o nią - wokół jest tylu ludzi dobrej woli, którzy chcieliby pomóc, a nie mogą, bo nie wiedzą, że ktoś potrzebuje tej pomocy. Także, skoro nie znasz nas z góry nie oceniaj - to taka prośba na przyszłość :)

Żadna kobieta nie byłaby na tyle głupia, żeby zakochać się w facecie tylko dlatego, że on ma długie nogi! G. Garbo
~paulina niezalogowany
3 lutego 2012r. o 16:46
GosiaM napisał(a): Paulinko, wkurzyłaś mnie i to bardzo ..a powiedz ile ja znam z tych osób, które potrzebują pomocy ? Teraz też nie wiedziałam kto to jest . Więc mogłaś ruszyć swoją d.... i prędzej coś tu napisać, skoro wiesz jaka jest sytuacja , a nie teraz robisz taniec zazdrości .
Skoro widziałaś o tym temacie to tylko Twoja wina , że nic nie zrobiłaś .
Poza tym ja nic nie muszę, ja chcę ..a to chyba jest różnica.

ja nic nie zrobiłam?????przecież piszę że dałam na opał!!!!a nie pisałam bo nie śledzę bolec info i nie miałam pojecia o tym temacie!i piszę teraz!nie jest za późno -bo oni żyją i chcą żyć-więc prosze teraz!

Zmoderowano 03.02.2012 godz.18:45 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~paulina niezalogowany
3 lutego 2012r. o 16:48
De_Tourvel napisał(a): Paulino, napisz, czego potrzebuje to i jej postaramy się pomóc - w miarę naszych możliwości oczywiście. I wcale nie trzeba znać GosiM, żeby została Ci/jej/komukolwiek udzielona pomoc - wystarczy zwrócić się o nią - wokół jest tylu ludzi dobrej woli, którzy chcieliby pomóc, a nie mogą, bo nie wiedzą, że ktoś potrzebuje tej pomocy. Także, skoro nie znasz nas z góry nie oceniaj - to taka prośba na przyszłość :)

dziękuję-potrzebne jest wszytsko odzież jedzenie pieniążki.......mnie wstyd prosić bo każdy w tych czasach myśli że się kręci....problem w tym że ona mieszka koło wrocławia....jedynie mogłabym jej zawieźć te potencjalne dary....

Zmoderowano 03.02.2012 godz.18:45 - powód: korekta cytowania (sentinel)
2945
Mgosia
3 lutego 2012r. o 16:49
Więc nie miej do mnie pretensji, o coś o czym nie mam pojęcia . Proszę skoro chcesz to masz temat tutaj i rób co w Twojej mocy , żeby zorganizować potrzebną pomoc , bo ja się nie rozerwę . Wystarczy to trochę zorganizować i chcieć.

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~paulina niezalogowany
3 lutego 2012r. o 16:52
potrzebne są ciuszki na chłopca w rozmiarze 98 mi większe,zimowe wiosenne jakiekolwiek
pampersy(lub jakiekolwiek inne pieluszki)takie no pomiędzy 10 a 15kg
środki czyśtości jakas podstawowa chemia do domudo utrzymania czystośći
opał.....w tej chwili jest ale sądzę że jeszcze z dwa tygodnie i będzie cienko.....
~paulina niezalogowany
3 lutego 2012r. o 16:54
i żywność....
5570
#De_Tourvel nieaktywny
3 lutego 2012r. o 16:55
Ja mam sporo znajomych we Wrocławiu - postaram się coś zorganizować. Maila już wysłałam - jeśli mogłabyś się zalogować i podać jakiś namiar na siebie - jak będę miała już coś lub wiedziała to od razu dałabym Ci znać.

Żadna kobieta nie byłaby na tyle głupia, żeby zakochać się w facecie tylko dlatego, że on ma długie nogi! G. Garbo
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.