~Gośka napisał(a): Skoro nie potrzebujesz, to po co tu się wypowiadasz ?
Pomagać też nie chcesz, wiec łaskawie przejdź do innych tematów .
~ napisał(a):
Widzisz,ja zainteresowałam się problemem mamy sz.
Ale jak dzisiaj zobaczyłam,że mama sama "podnosi" swoją prośbę o zapłacenie rachunku do góry,jak ogłoszenie,to jakoś mi się to nie spodobało, a teraz ten okap...
Tak to wygląda,jakby uznała forum jako miejsce,gdzie jest najwięcej "słuchaczy"i poczuła że ktoś już prawie połyka haczyk.
Myśle,że nie tędy droga.Nikt rachunków za mame nie będzie płacił.
Trzeba pójść do gazowni i tam porozmawiać,rozłożyć na raty,może w Mopsie zasiłek celowy.
To jak wy to myślicie,że co miesiąc będziecie płacili rachunki za mamę czy jak?
I proszę nie wyganiać z tematu ludzi,którzy mają troche inne zdanie,gdzie niby mają to napisać.
~ napisał(a):~Gośka napisał(a): Skoro nie potrzebujesz, to po co tu się wypowiadasz ?
Pomagać też nie chcesz, wiec łaskawie przejdź do innych tematów .
Widzisz,ja zainteresowałam się problemem mamy sz.
Ale jak dzisiaj zobaczyłam,że mama sama "podnosi" swoją prośbę o zapłacenie rachunku do góry,jak ogłoszenie,to jakoś mi się to nie spodobało, a teraz ten okap...
Tak to wygląda,jakby uznała forum jako miejsce,gdzie jest najwięcej "słuchaczy"i poczuła że ktoś już prawie połyka haczyk.
Myśle,że nie tędy droga.Nikt rachunków za mame nie będzie płacił.
Trzeba pójść do gazowni i tam porozmawiać,rozłożyć na raty,może w Mopsie zasiłek celowy.
To jak wy to myślicie,że co miesiąc będziecie płacili rachunki za mamę czy jak?
I proszę nie wyganiać z tematu ludzi,którzy mają troche inne zdanie,gdzie niby mają to napisać.
~Czarna Mamba napisał(a): Proponuję zastanowić się najpierw nad sobą i swoim postępowaniem, a dopiero później oceniać innych.
~hehe napisał(a): Jeszcze z braku okapu nikt raczej nie umarł!!
ale ty PO PROSTU MUSISZ GO MIEC.....