Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pomagam - potrzebuję, temat kontaktowy

2884
ela
5 lutego 2012r. o 21:33
~kasia napisał(a):
mamo Siz czy mogłabyś podjąć pracę od zaraz,mogłabym ci ją dać.w ten sposób pomogłoby to rozwiązać część problemów.zapłaciłabyś sama za ten rachunek.w jakich godzinach ewentualnie chodzą dzieci do szkoły,żeby nie kolidowała ta praca z obowiązkami. ;)
...ja swoje przeszłam,a mama Siz może tego nie wytrzymać.

Jeżeli proponujesz pracę, to wszystko gra. Czego niby ma nie wytrzymać ??
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~kasia niezalogowany
5 lutego 2012r. o 21:42
z jej opisu wynika że życie jej nie rozpieszcza,to chyba dodrze,że prosi o pomoc,ale jeśli naczyta się co o niej myślicie,a pewnie niektórzy nawet jej nie znają,posłuchaj wiele osób może się załamać.ja jej pomogę nie wiem jak inni,ale nie oceniajcie jej
~ niezalogowany
5 lutego 2012r. o 21:44
~kasia napisał(a): z jej opisu wynika że życie jej nie rozpieszcza,to chyba dodrze,że prosi o pomoc,ale jeśli naczyta się co o niej myślicie,a pewnie niektórzy nawet jej nie znają,posłuchaj wiele osób może się załamać.ja jej pomogę nie wiem jak inni,ale nie oceniajcie jej

może podaj swoje gg to się odezwę
8433
#mamaSiZ nieaktywny
5 lutego 2012r. o 21:50
:)
2945
Mgosia
5 lutego 2012r. o 21:54
Do większości osób proszących o pomoc idę osobiście.
I w żadnym przypadku u nikogo nie spotkałam się z patologią.
Nawet na Kościuszki, tam gdzie ludzi ocenia się niezbyt dobrze,
rodzina potrzebująca była normalna rodziną, tyle że biedną.

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~kasia niezalogowany
5 lutego 2012r. o 21:57
trzymaj się podaj mi swoje gg jutro się do ciebie odezwę.pamiętaj nie jesteś sama :*
8433
#mamaSiZ nieaktywny
5 lutego 2012r. o 21:59
~kasia napisał(a): trzymaj się podaj mi swoje gg jutro się do ciebie odezwę.pamiętaj nie jesteś sama :*

ok tylko nie na forum bo sama wiesz jak tu jest
~kasia niezalogowany
5 lutego 2012r. o 22:03
warto pomagać
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza