Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Pomagam - potrzebuję, temat kontaktowy

8433
#mamaSiZ nieaktywny
5 lutego 2012r. o 20:36
~jolka napisał(a): ja piernicze!ja rozumiem mamo jakby ci lodówka była potrzebna czy kuchenka bo to jest faktycznie niezbędne do życia w miarę normalnego bo i dzieciakom ugotować trzeba i przechować to jakoś....ale z tym okapem to mnie rozwaliłaś!!!!!!po prostu udowodniłaś że raczej zależy ci na tym by wykorzystać nas jak się tylko da.ja nie pomogę choć miałam ochotę.ale mama jest perfidna....ale coż to moje skromne zdanie

A Ty uważasz że wilgoć dzieciom nie szkodzi tak??

Dopisane 05.02.2012r. o godz. 20:30:

~hehe napisał(a): mó co chcesz,masz prawo-i ja mam też-moim zdaniem robisz z siebie ofiarę losu a tak naprawdę żerujesz na ludziach o dobrym sercu

Oceniasz innych swoją miarą??

Dopisane 05.02.2012r. o godz. 20:36:

julietta napisał(a): tez mnie tknelo z tym okapem, ale nie wieszajcie psow od razu. znam osoby mieszkajace w klitce gdzie kuchnia jest w pokoju i nie ma mozliwosci otwierania okien - bo po co grzac, a kuchenka bez wentylacji to zrodlo wilgoci a wiec i grzyba itd. wiec nie oceniam i stawiam tez.

Nie kuchnia nie jest w pokoju ale bez okapu nie ma drożnej wentylacji a efekt końcowy jest ten sam.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~kasia niezalogowany
5 lutego 2012r. o 20:37
mamo Siz czy mogłabyś podjąć pracę od zaraz,mogłabym ci ją dać.w ten sposób pomogłoby to rozwiązać część problemów.zapłaciłabyś sama za ten rachunek.w jakich godzinach ewentualnie chodzą dzieci do szkoły,żeby nie kolidowała ta praca z obowiązkami. ;)
7612
bax
5 lutego 2012r. o 20:40
tylda wyluzuj :) mamaSiZ,patrz na IP,to ciągle ta sama osoba :)
8433
#mamaSiZ nieaktywny
5 lutego 2012r. o 20:42
~kasia napisał(a): mamo Siz czy mogłabyś podjąć pracę od zaraz,mogłabym ci ją dać.w ten sposób pomogłoby to rozwiązać część problemów.zapłaciłabyś sama za ten rachunek.w jakich godzinach ewentualnie chodzą dzieci do szkoły,żeby nie kolidowała ta praca z obowiązkami. ;)

Możemy na priv??A pracę mogę podjąć choćby jutro!!

Dopisane 05.02.2012r. o godz. 20:42:

bax napisał(a): tylda wyluzuj :) mamaSiZ,patrz na IP,to ciągle ta sama osoba :)

Dzięki Baxiu to niby ten co go prześladowali!!
2945
Mgosia
5 lutego 2012r. o 21:01
82.177.216.*** spróbuj jeszcze raz się odezwać w tym lub innym temacie, w sposób chamski wobec kogokolwiek , to stanę na głowie i załatwię Ci bana .
Co do zapytania czy nie ma się prawa tu tego co się podoba ..to powiem że nie !!
Bo zakładając temat napisałam że ma być o konkretach, a nie o bolączkach rozgoryczonego anonima, tego czy tamtego !! Już cię nikt nie prześladuje droga schizo, teraz coś nowego trzeba wymyślać ?

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
8433
#mamaSiZ nieaktywny
5 lutego 2012r. o 21:07
~kasia napisał(a): mamo Siz czy mogłabyś podjąć pracę od zaraz,mogłabym ci ją dać.w ten sposób pomogłoby to rozwiązać część problemów.zapłaciłabyś sama za ten rachunek.w jakich godzinach ewentualnie chodzą dzieci do szkoły,żeby nie kolidowała ta praca z obowiązkami. ;)

7-15 jeśli chodzi o godziny.
~kasia niezalogowany
5 lutego 2012r. o 21:19
nie rozumiem po co są złośliwe komentarze.chyba najważniejsze jest,że mama Siz walczy o dzieci,a nie utapia swe problemy w kieliszku tak jak inne matki.ludzie nie każdy ma życie usłane różami.a takimi złośliwościami tylko dołujecie.to przykre że świat schodzi na psy.możecie mi teraz też dowalić,ale mnie to nie zdołuje,ja swoje przeszłam,a mama Siz może tego nie wytrzymać.
2945
Mgosia
5 lutego 2012r. o 21:25
Do oddania w dalszym ciągu są ciuszki na małego chłopca i buty dla kobiety rozmiar bodajże 40 ..jeśli komuś te rzeczy przydadzą się , to niech skontaktuje się z Kavą :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.