Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Pomagam - potrzebuję, temat kontaktowy

~sylwiątko niezalogowany
27 lipca 2012r. o 14:14
Witam z chęcią przyjmę ubranka dla niemowlaka jeśli ktoś jest chętny podarować przyszłej mamie proszę o info na [email protected]
:) pozdrawiam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~kasiek niezalogowany
27 lipca 2012r. o 16:51
Czy jest ktoś w stanie udzielic mi kredytu na umowę cywilno-prawną. Bardzo go potrzebuję gdyż mam ciężką sytuację. Proszę o info na [email protected]
5993
#xaa nieaktywny
13 sierpnia 2012r. o 22:12
Witam:)
Czekają nas porządki w szafach itd.,:)...
Przypominam temat :)...
9347
#kuku nieaktywny
14 sierpnia 2012r. o 10:27
WITAM MIAŁBY KTOŚ MOŻE DO ODDANIA W DOBRYM STANIE LODÓWKĘ, PÓŁKI WISZĄCE, ŁAWĘ POKOJOWĄ LUB DYWAN,WYKŁADZINĘ ALBO GUMOLEON O WYMIARACH 2 NA 3 METRY ?
KONTAKT NA E-MAILA - [email protected]
POZDRAWIAM I DZIĘKUJE :)

Dopisane 14.08.2012r. o godz. 10:27:

PRZYJMĘ TEŻ WÓZEK SPACERÓWKE DLA CÓRKI DWULETNIEJ :)
~Ania niezalogowany
14 sierpnia 2012r. o 11:20
Witam potrzebuję ciuszki na mojego małego synka rozmiar od 80 do 104 może ktoś ma i nie są mu już potrzebne to proszę o kontakt. pozdrawiam. Mój nr tel 667067721
~ niezalogowany
14 sierpnia 2012r. o 13:13
oddam wózek głęboki w stanie dostatecznym - nie ma wyściełania w środku ani hamulca, ogólnie podniszczony lecz nadający się do wożenia dziecka - jest stabilny i może jeszcze komuś posłużyć, oddam również wkład do wózka specjalnie przerobiony do powyższego wózka oraz torbę i parasolkę, wszystkie te rzeczy również w stanie dostatecznym

[img=1343657604_22kpvt0.jpg][img=1343657636_y38unrt.jpg][img=1343657668_uqy0mxe.jpg]
[img=1343658421_k0yt2g6.jpg][img=1343658517_xgsag0r.jpg]

numer tel: 790424340
~ja niezalogowany
14 sierpnia 2012r. o 16:02
witam!
poszukuje sprawnej kuchenki gazowej, oczywiście odpłatnie. nie interesuje mnie jej stan wizualny a jedynie to, żeby wszystkie cztery palniki działały (piekarnik też nie musi). pilnie poszukuje... nr kontaktowy 723 544 216 ...
~Ona niezalogowany
14 sierpnia 2012r. o 22:40
~emilia napisał(a): moja nastoletnia corcia ma do oddania pare ladnych bluzeczek oraz spodnie. prosze pisac moge nawet dowiezc.
Jaki rozmiar? ??
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.