Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Pomagam - potrzebuję, temat kontaktowy

8384
#ko nieaktywny
9 grudnia 2012r. o 10:07
Jakie ciuszki....Na 128 , dziwczynka czy chłopczyk ?

Zmoderowano 09.12.2012 godz.11:13 - powód: podwójny post (sentinel)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~kuku niezalogowany
9 grudnia 2012r. o 10:46
dziewczynka na 128 cm
~ niezalogowany
11 grudnia 2012r. o 8:44
~siostra napisał(a): z tego co wiem kobieta z dziećmi ma długi[woda,mieszkanie]nie ma węgla.żywność i nie wiem jak chemia pampersy 5może rozmawiałyśmy 15min nie chce iść do opieki bo w chojnowie nie ma po co iść a druga osoba jest starsza chora,nie ma środków do życia 200 zł z opieki nie starcza na opłaty leki jedzenie,węgla też nie ma

Jeśli potrzebne są ubrania to chętnie się podzielę. Proszę pisać na gg 12104056 to się dogadamy.
8403
#bum nieaktywny
11 grudnia 2012r. o 15:42
prztjme wózek spacerówke może ktoż ma niepotrzebną :)
8384
#ko nieaktywny
19 grudnia 2012r. o 4:37
Witam.
Pilnie potrzebne meble, wszystkie ...kuchnia , pokój itd. może ktoś ma jakieś nie potrzebne rzeczy w domu i chce się pozbyć. Rodzina z dwójką dzieci porzebuje pomocy...Dajmy im coś od siebie na święta .Ja już sie z nimi kontaktowałam...jak coś to wiadomości na prv.
Z góry dziękuję ;)

Zmoderowano 19.12.2012 godz.18:55 - powód: podwójny post (sentinel)
[email protected] niezalogowany
19 grudnia 2012r. o 9:49
Pilnie!!! potrzebne krzesło-toaleta dla chorego. Chętnie przyjmę lub odkupię za niewielkie pieniądze.
~:) niezalogowany
19 grudnia 2012r. o 9:53
Zobacz na "oddam za piwko .." jakiś czas temu coś takiego tam widziałam.
8384
#ko nieaktywny
28 grudnia 2012r. o 6:55
Witam.
Pilnie potrzebne meble, wszystkie ...kuchnia , pokój itd. może ktoś ma jakieś nie potrzebne rzeczy w domu i chce się pozbyć. Rodzina z dwójką dzieci porzebuje pomocy...Dajmy im coś od siebie na święta .Ja już sie z nimi kontaktowałam...jak coś to wiadomości na prv.
Z góry dziękuję ;)

Zmoderowano 24.12.2012 godz.12:46 - powód: powielony post (sentinel)

Dopisane 25.12.2012r. o godz. 07:17:

UP

Dopisane 28.12.2012r. o godz. 06:55:

Witam.
Z góry dziękuję ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza