Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Pomagam - potrzebuję, temat kontaktowy

~siostra niezalogowany
8 grudnia 2012r. o 17:27
a może ktoś wie jak załatwić te dary z UNII EUROPEJSKIEJ jakieś namiary na wolontariaty z unii mam paru znajomych którzy są potrzebujący ale się wstydzą poprosić
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5993
#xaa nieaktywny
8 grudnia 2012r. o 20:10
http://bazy.ngo.pl/search/info.asp?id=34322 :)
8384
#ko nieaktywny
8 grudnia 2012r. o 20:32
~siostra napisał(a): a może ktoś wie jak załatwić te dary z UNII EUROPEJSKIEJ jakieś namiary na wolontariaty z unii mam paru znajomych którzy są potrzebujący ale się wstydzą poprosić

Ale co to za ludzie i czego potrzebują ??
~siostra niezalogowany
9 grudnia 2012r. o 2:16
z tego co wiem kobieta z dziećmi ma długi[woda,mieszkanie]nie ma węgla.żywność i nie wiem jak chemia pampersy 5może rozmawiałyśmy 15min nie chce iść do opieki bo w chojnowie nie ma po co iść a druga osoba jest starsza chora,nie ma środków do życia 200 zł z opieki nie starcza na opłaty leki jedzenie,węgla też nie ma
~ niezalogowany
9 grudnia 2012r. o 2:38
DZIĘKUJĘ ZA NAMIARY POSTARAM SIĘ PRZEKAZAĆ DALEJ :*
8384
#ko nieaktywny
9 grudnia 2012r. o 7:41
~siostra napisał(a): z tego co wiem kobieta z dziećmi ma długi[woda,mieszkanie]nie ma węgla.żywność i nie wiem jak chemia pampersy 5może rozmawiałyśmy 15min nie chce iść do opieki bo w chojnowie nie ma po co iść a druga osoba jest starsza chora,nie ma środków do życia 200 zł z opieki nie starcza na opłaty leki jedzenie,węgla też nie ma

Skąd te osoby są że to opieka z Chojnowa ??

Dopisane 09.12.2012r. o godz. 07:41:

Przyjmę ciuszki dla niemowlaka...Osoba której teraz pomagam kiedyś po swoim dziecku wszystko oddała potrzebującym , a teraz sama potrzebuje...Może ktoś ma coś po swoich dzieciaczkach i nie potrzebuje...
Pozdrawiam
~siostra niezalogowany
9 grudnia 2012r. o 9:17
osoby te są z chojnowa i okolic
~kuku niezalogowany
9 grudnia 2012r. o 9:49
witam przyjmę łóżko lub sofe do spania, meble pokojowe, ciuszki dla dzieci rozm od 92 - 128 cm, żywność długoterminową, itp.. kontakt - [email protected]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.