Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pomagam - potrzebuję, temat kontaktowy

~ niezalogowany
8 grudnia 2012r. o 9:52
~emilia napisał(a): witam, dzisiaj przjechala do mnie pani z ciuszkami dla rodziny z os. kosciuszki, serdeczne dzieki, z tego wszystkiego zapomnialam nawet sie zapytac jak ma na imie, jeszcze raz bardzo dziekuje w imieniu rodziny co bylo za duze przekazalm innym. bardzo bym prosila w miare mozliwosci o srodki czystosci. ja sama mam odlozone ciuszki dla nastolatki prosze o kontakt komu potrzebne, dowioze.

ja mogę pomóc z tymi środkami czystości :) no i nie tylko... jakiś tel. do Pani mogę prosić na priv ??
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~kator niezalogowany
8 grudnia 2012r. o 10:56
Witam, podobno w Szczytnicy mieszkają Polacy z Kazachstanu, którzy potrzebują pomocy. Czy ktoś zna namiary, na kogoś kto się tym zajmuje. Dziękuję za informację.
3068
#oolo nieaktywny
8 grudnia 2012r. o 11:01
~kator napisał(a): Witam, podobno w Szczytnicy mieszkają Polacy z Kazachstanu, którzy potrzebują pomocy. Czy ktoś zna namiary, na kogoś kto się tym zajmuje. Dziękuję za informację.

no właśnie, my też chętnie pomożemy...tym bardziej przed świętami :]
~ niezalogowany
8 grudnia 2012r. o 11:25
http://www.bolec.info/index.php?boleslawiec=forum&forum=9&act=showtopic&topic=73739

:)
4579
#marceli nieaktywny
8 grudnia 2012r. o 13:18
dlaczego nasze Państwo nie pomaga ludzim biednym i rodzinom wielodzietnym w naszym województwie przecież a w Bolesławcu i okolic jest bardzo dużo rodzin które potrzebują pomocy i tym nikt się nie zainteresuje

Dopisane 08.12.2012r. o godz. 13:18:

w jakim rozmiaze sa ubranka dla nastolatki
~siostra niezalogowany
8 grudnia 2012r. o 14:35
fajnie że są takie strony,ja mam taką wiadomość u nas to znaczy Bolesławiec i okoliczne gminy to nie ma tragedii,ponieważ tu jako taka pomoc jest tzn.produkty spożywcze unijne[niektórzy mają za dużo]ale gmina chojnów to dno.próbowałam pomóc komuś z tej gminy okazało się,że ta gmina ma takie produkty 2razy do roku nie ma tego jak w naszych gminach co miesiąc a jak już są to tylko w szkołach a co z chorymi, starymi ,bezrobotnymi itp.,a rodziny wielodzietne też poszkodowane w opiece przekroczyli dochód o 1.75 zł i nie mają prawa do węgla TA GMINA I OPIEKA TO TOTALNE DNO I ZNIECZULICA
2945
Mgosia
8 grudnia 2012r. o 15:13
~.... napisał(a): jesteśmy w ciężkiej sytuacji materialnej jest nas 5 jak by ktoś miał do oddania jakąś żywność może ktoś nakupował za dużo chleba i teraz mu schnie my chętnie przyjmiemy lub jakieś przettwwory co kolwiek

Mnie interesuje ta sytuacja i to bardzo, wiem, że pisałaś z info-kiosku .
Minęło już trochę czasu, gdybyś przypadkiem miała dostęp do internetu i tutaj zajrzała, to proszę napisz czy coś się zmieniło :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
7331
#kaila1990 nieaktywny
8 grudnia 2012r. o 15:48
Oddam cztery pary nowych spodni, garnitur i marynarkę w rozmiarze XXL, oczywiście męskich, do tego mam jeszcze kurtkę zimową w tym rozmiarze, a także garsonkę dla pani w rozmiarze 42. Wymiary spodni: 116 cm obwodu w pasie i 74 w udzie. Tel. 531 788 799.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza