czy któraś z pań rodziła ostatnio w Zgorzelcu???jak przebiegł poród ? czy mozna tam liczyć na dobra i fachową pomoc?Pierwsze dziecko rodziłam w Bolesławcu(tylko bombe pod ten szpital!!!!!)teraz szukam nowej placówki z normalnym podejściem do ludzi. Proszę o Wasze wypowiedzi. Z góry dziekuje.
moja córka rodziła sie w Lubaniu prawie 3 lata temu - warunki kiepskie, personel - porażka. Następne moje dziecko bedzie się rodzić właśnie w Zgorzelcu. Oddział położniczy nowiuteńki. Osobny oddział tylko dla matek po cesarskim cięciu - na każdy pokój osobna łazienka. Personel też podobno pełna profeska - na cóż, pani dyrektor wymaga od podwładnych profesjonalizmu.
POLECAM ;)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.