Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Przedszkola w Bolesławcu.

~ niezalogowany
21 października 2014r. o 7:50
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~xx napisał(a): akurat to ja napisalam ze sa" madrzy rodzice" i to mojego dziecka dotyczy bo chodzi do przedszkola tak jak pozostale i lapie choroby od tych niedoleczonych albo wrecz chorych dzieci ......... gdyby nie glupota doroslych dzieci bylyby mniej narazone na branie mocnych lekow i meczenie sie z choroba ........... a co to znaczy nie ma wyjscia kurcze jak sie ma dzieci to trzeba sobie zalatwiac ciocie nianie wujka dziadka, kogokolwiek niestety dzieci sie traktuje jako zlo konieczne i wywala do przedszkola z choroba ........... porazka tacy rodzice ............
To chory system w Polsce,że rodzic nie może często brać opieki bo go zwolnią i co on ma zrobić?A zarobki takie,ze na nianię nie stać,a zresztą te nianie? Ciężko trafić na dobrą.
Niegłupiutkie niepracujące mamusie nakręcają cały personel przedszkola . Moje dzieci chodzą do prywatnego przedszkola i jest problem z chorobami . Wszyscy na zebraniach krzyczą żeby nie przyprowadzać chorych dzieci . Najbardziej krzyczą mamusie które nigdzie nie pracują , przyprowadzają dziecko o 8-9 godz , zabierają tuż po obiedzie . Dlaczego tak krzyczą ?? Bo jak dziecko choruje to nie mogą polatać po sklepach , popić kawki z psipsiółkami . Potrafią oddać dziecko do przedszkola , stanąć pod budynkiem i pie...lić farmazony z koleżankami przez pół godziny. Jak ich dzieci chorują to w dupsko włażą wychowawczynią i " nie nie , to tylko katarek " , " nie, nie to tylko kaszelek " . Jak dziecko się rozchoruje na dobre i pozaraża innych , wtedy zabierają i zostawiają tak jak wyżej napisała paniusia " z babciami , ciociami , nianiami". Wbijcie sobie w te puste blond główki , że normalni rodzice muszą ciężko pracować na utrzymanie rodzin. Chcecie mieć zdrowe dzieci , trzymajcie je pod kloszem. Po drugie , proszę podać namiary na lekarzy którzy dają opiekę na dzieci , tylko dlatego że dziecko ma kaszel lub się smarka

przerażające myślenie tej kobiety :|
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Mama niezalogowany
21 października 2014r. o 15:56
Co do oglądania telewizji zamiast pisać na forach wystarczy wyjaśnić sprawę u nauczycielki, spytałam ponieważ mam tam dziecko, wyjaśniam mamuśce dzieci oglądały bajkę o pszczólkach którą otrzymały w ramach uczestniczenia w projekcie, jak również prawdziwy miód, mojemu dziecku bardzo podobała się bajka , spytałam sie pani czy była ona wpodstawie programowej i pani mi wyjaśniła ze podstawa jest od 8 do 13 a bajkę oglądały po obiedzie. Jesli si ę ma jakieś wątpliwości to dla dobra dziecka lepiej wyjaśniać to u źródła a nie zajmować się plotkami, ja z 5 jestem zadowolona.
~ niezalogowany
21 października 2014r. o 16:11
Ludzie o czym wy tu wypisujecie ja oddaje dziecko do przedszkola bo nie stać mnie na nianie jestem szczęśliwa że przyjeli mi córkę , idę do pracy zaprowadzam dziecko, po pracy odbieram ciężko pracuje i nie mam czasu siedzieć na przedszkolnym placu zabaw i popychac plotki z inna mamuska bo pedze aby ugotowac obiad, jestem szczęśliwa kiedy dziecko nie choruje i moze iść do przedszkola. Wiec nie zajmujcie sie sie paniami w przedszkolu tylko popatrz cie na siebie,
~mama niezalogowany
21 października 2014r. o 20:50
ma pani rację jak odbieram dziecko i widzę jak rodzice siedzą i plotkują a dzieci robią co chcą to zastanawiam się po co im te dzieci były, przyprowadzą o 7 zabiorą o 3 nawet te co nie pracują a potem jeszcze godzina pod przedszkolem, kontakt z dzieckiem zerowy,gdyby przedszkola były czynne do 19 tez by pewnie było sporo dzieci rodzice to teraz nie rodzice, a roszczeniowi że ho ho
~ niezalogowany
21 października 2014r. o 21:06
~tez mama napisał(a): moje dziecko chodzi do 2 i tez nie jestem zadowolona

A ja jestem zadowolona i to bardzo. Mam córcię w najmłodszej grupie. Mała zadowolona, w przedszkolu jest wg niej fajnie.
~ niezalogowany
21 października 2014r. o 21:51
~ napisał(a): Ludzie o czym wy tu wypisujecie ja oddaje dziecko do przedszkola bo nie stać mnie na nianie jestem szczęśliwa że przyjeli mi córkę , idę do pracy zaprowadzam dziecko, po pracy odbieram ciężko pracuje i nie mam czasu siedzieć na przedszkolnym placu zabaw i popychac plotki z inna mamuska bo pedze aby ugotowac obiad, jestem szczęśliwa kiedy dziecko nie choruje i moze iść do przedszkola. Wiec nie zajmujcie sie sie paniami w przedszkolu tylko popatrz cie na siebie,

a na tego typu komentarze ma pani juz czas , a panie przedszkolanki maja olewke i tu nie ma co wIecej komentowac
~Mama niezalogowany
3 listopada 2014r. o 9:23
Witam,czy jest w Bolesławcu przedszkole które otwarte jest od 6 do 17??
5030
elcia0306
3 listopada 2014r. o 9:44
~Mama napisał(a): Witam,czy jest w Bolesławcu przedszkole które otwarte jest od 6 do 17??

przedszkole nr 5 ul Zygmunta augusta czynne od 6-16
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza