Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Przedszkola w Bolesławcu.

~renia niezalogowany
26 listopada 2014r. o 20:23
Moje dziecko chodziło do przedszkola koło ZUS-u. Nie jestem zadowolona z tego jak potraktowali tam moją córeczkę. Bez jakichkolwiek badań postawili diagnozę i koniec kropka. Pomimo badań specjalistycznych, które zrobiłam dziecku prywatnie, i które były w porządku panie upierały się przy swoim.
Proszę więc o odpowiedź co takiego tam się wydarzyło ? Czy jeszcze jakiemuś dziecku, a głównie rodzicom, co przeżyłam to trudno sobie wyobrazić, zrobiono krzywdę przez źle postawioną diagnozę.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
26 listopada 2014r. o 20:42
~mama napisał(a): Witam proszę o opinie na temat przedszkola Kids Academy?
Mój maluch chodzi tam już 2 rok. Ja jestem zadowolona. Bardzo mi się podoba że to przedszkole w którym zabawa króluje a nie przygotowanie do wyścigu szczurów ( zorientowani wiedzą o którym przedszkolu mowa). Dzieci mają podręczniki ( płaciłam to wiem że mają) ale te piękne jesienne dni, które już niestety minęły spędziły na dworze. Jak Pani stwierdziła będzie jeszcze czas na ćwiczenia z podręczników. I ja sobie chwalę takie podejście - to w końcu ma być miejsce gdzie owszem dzieci się uczą różnych społecznych zachowań - ale tam jest zabawa a nie nauka. Są krótkie zajęcia z języka angielskiego - tez w formie zabawy ( nie uczestniczyłam w nich ale widzę że mój syn sobie w domu różne słowa powtarza). Ja sobie chwalę to przedszkole - ale pewnie co matka to opinia
~mama niezalogowany
26 listopada 2014r. o 21:08
Też jestem zadowolona z tego przedszkola , teraz czekamy na nowe moje dziecko nie może się już doczekać
~Yaco niezalogowany
23 lutego 2015r. o 11:21
~xxxxx napisał(a): Ja też mam dzieci i uważam, że wypowiedż poprzednika jest bardzo mądra. Rodzice często posyłają chore dzieci do przedszkola z antybiotykami włacznie. To jest dla mnie chore!!!
Chore dzieci powinny zostać w domu, a nie zarażać następne dzieci.

A ciekawe co powiesz pracodawcy? No chyba, że masz tak dobrze że nie musisz pracować i możesz dziecko w domu pilnować. Teraz są takie czasy i to jest wina Państwa, że na to pozwala. Albo pracujesz i nie chorujesz, albo chorujesz i wylatujesz. Nikt się nie będzie litował i przejmował, bo następny przyjdzie.

Zmoderowano 23.02.2015 godz.19:04 - powód: zbędne cytowanie (moderator)
~aandziaa niezalogowany
23 lutego 2015r. o 11:44
jak to co powiesz pracodawcy ?! a co w momencie gdy dziecko dostanie zapalenia płuc albo oskrzeli ? też do przedszkola wyślesz bo co pracodawca na to powie ?
~ja niezalogowany
23 lutego 2015r. o 23:01
~Yaco napisał(a):
~xxxxx napisał(a):
Ja też mam dzieci i uważam, że wypowiedż poprzednika jest bardzo mądra. Rodzice często posyłają chore dzieci do przedszkola z antybiotykami włacznie. To jest dla mnie chore!!!
Chore dzieci powinny zostać w domu, a nie zarażać następne dzieci.

A ciekawe co powiesz pracodawcy? No chyba, że masz tak dobrze że nie musisz pracować i możesz dziecko w domu pilnować. Teraz są takie czasy i to jest wina Państwa, że na to pozwala. Albo pracujesz i nie chorujesz, albo chorujesz i wylatujesz. Nikt się nie będzie litował i przejmował, bo następny przyjdzie.Zmoderowano 23.02.2015 godz.19:04 - powód: zbędne cytowanie (moderator)
litował?? fajne ma podejście twój pracodawca. Albo może sam/a nim jesteś. Jest prawo pracy i nie ma zmiłuj. Trzeba znać swoje przywileje
~ niezalogowany
23 lutego 2015r. o 23:53
Hej i to jest wlasnie zaklamywanie samego siebie pani przedszkolanka ma to w nosie ze jest jelitowka im mniej dzieci tym mniej roboty a ty droga mamo tez sie zaklamujesz przedszkole jest ok jak takie dobre to dlaczego drzwi wiecznie otwarte kto chce to wchodzi i tez wychodzi kiedy bym nie przyszedl az wkoncu stanie sie tragedia dzieci biegaja po korytarzu gdzie sa panie a przeciag to juz masakra jak mozna byc tak bezdusznym zeby tak robic a w toaletach tez te okna pootwierane a potem zapalenie pecheza i mamusie awiec mamy nie zaklamujcie sie bo śme siebie oklamujecie
~ niezalogowany
24 lutego 2015r. o 0:01
To do posta wyzej Chodz o przedszkole kolo zusu nr 7 a mialo byc takie super czy ktos wie gdzie wboleslawcu jest prywatne przedszkole ale narmalne bo kolo zus beznadziejne
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza