~mama napisał(a): Witam proszę o opinie na temat przedszkola Kids Academy?Mój maluch chodzi tam już 2 rok. Ja jestem zadowolona. Bardzo mi się podoba że to przedszkole w którym zabawa króluje a nie przygotowanie do wyścigu szczurów ( zorientowani wiedzą o którym przedszkolu mowa). Dzieci mają podręczniki ( płaciłam to wiem że mają) ale te piękne jesienne dni, które już niestety minęły spędziły na dworze. Jak Pani stwierdziła będzie jeszcze czas na ćwiczenia z podręczników. I ja sobie chwalę takie podejście - to w końcu ma być miejsce gdzie owszem dzieci się uczą różnych społecznych zachowań - ale tam jest zabawa a nie nauka. Są krótkie zajęcia z języka angielskiego - tez w formie zabawy ( nie uczestniczyłam w nich ale widzę że mój syn sobie w domu różne słowa powtarza). Ja sobie chwalę to przedszkole - ale pewnie co matka to opinia
~xxxxx napisał(a): Ja też mam dzieci i uważam, że wypowiedż poprzednika jest bardzo mądra. Rodzice często posyłają chore dzieci do przedszkola z antybiotykami włacznie. To jest dla mnie chore!!!
Chore dzieci powinny zostać w domu, a nie zarażać następne dzieci.
~Yaco napisał(a):litował?? fajne ma podejście twój pracodawca. Albo może sam/a nim jesteś. Jest prawo pracy i nie ma zmiłuj. Trzeba znać swoje przywileje~xxxxx napisał(a):
Ja też mam dzieci i uważam, że wypowiedż poprzednika jest bardzo mądra. Rodzice często posyłają chore dzieci do przedszkola z antybiotykami włacznie. To jest dla mnie chore!!!
Chore dzieci powinny zostać w domu, a nie zarażać następne dzieci.
A ciekawe co powiesz pracodawcy? No chyba, że masz tak dobrze że nie musisz pracować i możesz dziecko w domu pilnować. Teraz są takie czasy i to jest wina Państwa, że na to pozwala. Albo pracujesz i nie chorujesz, albo chorujesz i wylatujesz. Nikt się nie będzie litował i przejmował, bo następny przyjdzie.Zmoderowano 23.02.2015 godz.19:04 - powód: zbędne cytowanie (moderator)