Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Przedszkola w Bolesławcu.

~ niezalogowany
4 listopada 2014r. o 16:45
~ napisał(a): dzieckiem trza sie zajmowac a nie po złobach zostawiac a potem matki sie dziwią ze dziecko emocjonalny niedorozwój i w ciazy w wieku 16 lat a na krec ana chodzi juz od podstawówki

Brak słów na takie komentarze. Radzę przyjrzeć się pisowni :]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~rodzic niezalogowany
4 listopada 2014r. o 19:13
a co myślicie o przedszkolu Oxpress i młodej kadrze?
~ niezalogowany
4 listopada 2014r. o 20:05
~rodzic napisał(a): a co myślicie o przedszkolu Oxpress i młodej kadrze?

Tam jeszcze jest przedszkole :) tego nie można nazwać przedszkolem
~ciekawa niezalogowany
4 listopada 2014r. o 20:17
Bardzo proszę o opinię na temat przedszkola integracyjnego ( tego koło ZUS-u).
Będę niezmiernie wdzięczna.
5219
#Madlen nieaktywny
4 listopada 2014r. o 21:49
~zaza napisał(a): A jaką macie opinie na temat żłobków zastanawiam nad żłobkiem który byscie polecili w jakich godz są czynne

Sala zabaw nikomariko otwiera klub malucha, dzieciaki od 1 roku przyjmują.

Dopisane 04.11.2014r. o godz. 21:49:

~rodzic napisał(a): a co myślicie o przedszkolu Oxpress i młodej kadrze?

Szkoda gadać. Właściciel-pan i władca, kadra co chwilę się zmienia, spr. ile jest ogłoszeń o pracę. tam. O OX to można książke napisać-wtajemniczeni wiedzą o co chodzi...
~ niezalogowany
5 listopada 2014r. o 9:47
~ciekawa napisał(a): Bardzo proszę o opinię na temat przedszkola integracyjnego ( tego koło ZUS-u).
Będę niezmiernie wdzięczna.
Moje już drugi rok tam chodzi i nie mam większych zastrzeżeń,dziecko się nie skarży.Jedynie co mi się nie spodobało tamtej zimy to to że gdy odbierałam dziecko pani stwierdziła że zmieniła dziecku bluzkę bo wymiotował ale uspokoiła mnie że nie ma jelitówki a potem od innej mamy dowiedziałam się że tą samą sytuację miała dzień wcześniej.Gdyby pani od razu powiedziała że coś się dzieje to nie zostawiałabym dziecka tylko od razu zabrała do domu a tak i on się zaraził i reszta.Poza tym nie bardzo widzę sprzeciw nauczycielki na przyprowadzane przeziębione dzieci i to mi się nie podoba ale jeśli chodzi o opiekę w przedszkolu jest ok.
~mama niezalogowany
5 listopada 2014r. o 11:31
Witam proszę o opinie na temat przedszkola Kids Academy?
~mama niezalogowany
20 listopada 2014r. o 10:00
Słoneczko diobre ? HA HA HA
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMA Zapraszamy