~ napisał(a): dzieckiem trza sie zajmowac a nie po złobach zostawiac a potem matki sie dziwią ze dziecko emocjonalny niedorozwój i w ciazy w wieku 16 lat a na krec ana chodzi juz od podstawówki
~rodzic napisał(a): a co myślicie o przedszkolu Oxpress i młodej kadrze?
~zaza napisał(a): A jaką macie opinie na temat żłobków zastanawiam nad żłobkiem który byscie polecili w jakich godz są czynne
~rodzic napisał(a): a co myślicie o przedszkolu Oxpress i młodej kadrze?
~ciekawa napisał(a): Bardzo proszę o opinię na temat przedszkola integracyjnego ( tego koło ZUS-u).Moje już drugi rok tam chodzi i nie mam większych zastrzeżeń,dziecko się nie skarży.Jedynie co mi się nie spodobało tamtej zimy to to że gdy odbierałam dziecko pani stwierdziła że zmieniła dziecku bluzkę bo wymiotował ale uspokoiła mnie że nie ma jelitówki a potem od innej mamy dowiedziałam się że tą samą sytuację miała dzień wcześniej.Gdyby pani od razu powiedziała że coś się dzieje to nie zostawiałabym dziecka tylko od razu zabrała do domu a tak i on się zaraził i reszta.Poza tym nie bardzo widzę sprzeciw nauczycielki na przyprowadzane przeziębione dzieci i to mi się nie podoba ale jeśli chodzi o opiekę w przedszkolu jest ok.
Będę niezmiernie wdzięczna.