~aandziaa napisał(a): jak to co powiesz pracodawcy ?! a co w momencie gdy dziecko dostanie zapalenia płuc albo oskrzeli ? też do przedszkola wyślesz bo co pracodawca na to powie ?Mam ochote tak nawrzucac tym mamusiom co przyprowadzaja chore zasmarkane dzieci ze az mnie nosi takie dzieci powinny byc usuwane z sali i rodzice powinije zabierac bo przedszkole to nie lekarz a pracodawcy sie przynosi zwolnienie na dziecko bo jak wylonduje twoja pocecha w szpitalu to co pujdziesz do pracy tak by wypadalo i widze ze mamy tez sie zgadzaja zemna oczywiscie tylkonie te od praca praca praca czyni wlnym od dzieci
~ napisał(a):to napewno sa dwa przedszkola kolo zus bo moje jest beznadziejne i droga mamo otwoz oczy bo sie zaklamujesz chyba ze odpowiada drogiej mamie zepanie nicnie mowia na dzieci przyprowadzone chore zasmarkane bo sama takie dajesz dlatego jest ok i sie zaklamujmy mam dosc tej zenady mamy wy naprawde nic nie widzicie cz nie chcecie widziec zalosne~ciekawa napisał(a): Bardzo proszę o opinię na temat przedszkola integracyjnego ( tego koło ZUS-u).Moje już drugi rok tam chodzi i nie mam większych zastrzeżeń,dziecko się nie skarży.Jedynie co mi się nie spodobało tamtej zimy to to że gdy odbierałam dziecko pani stwierdziła że zmieniła dziecku bluzkę bo wymiotował ale uspokoiła mnie że nie ma jelitówki a potem od innej mamy dowiedziałam się że tą samą sytuację miała dzień wcześniej.Gdyby pani od razu powiedziała że coś się dzieje to nie zostawiałabym dziecka tylko od razu zabrała do domu a tak i on się zaraził i reszta.Poza tym nie bardzo widzę sprzeciw nauczycielki na przyprowadzane przeziębione dzieci i to mi się nie podoba ale jeśli chodzi o opiekę w przedszkolu jest ok.
Będę niezmiernie wdzięczna.
~ napisał(a):DOBRE DAC DZIECKO DO PRZEDSZKOLA CHORE TO TY KOBIETO PUKNIJ SIE I TO MOCNO MYSLISZ TYLKO O SOBIE MASAKRA MOJE DZIECKO TEZ CHORUJE CZESTO WLASNIE PRZEZ TAKIE NIEODPOWIEDZIALNE MAMUSIE JAK TY :>~xx napisał(a): dzieci choruja bo madrzy rodzice daja chore dzieci na lekach do przedszkola a te zarazaja reszte
Ci mądrzy rodzice czasami nie mają wyjścia i musza dac dziecko przeziębione Ale Ty pewnie nie masz dzieci i nie wiesz jak to jest gdy dziecko ci choruje w miesiacu kilka razy.NIE WIESZ CO GADASZ .LEPIEJ SIE NIUE WYPOWIADAJ W TAKICH TEMATACH SKORO CIEBIE TO NIE DOTYCZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
danuka napisał(a): to co z tym przedszkolem na ul. Sądowej?jak masz mozliwosc daj dziecko gdzie indziej. Nie wiem jak w innych grupach ale grupie mojego dziecka pani zmuszala dzieci do jedzenia(ja dziecku pozwalam sie bawic jak juz nie chce jesc) nie wykazuje zainteresowania dziecmi, sprawia wrazenie jakby pracowala z dziecmi za kare. Nie podobalo mi sie tez to ze jak przychodzi sie po dzieci to za kazdym razem trzeba dzwonic a panie z wielkim ociaganiem otwieraja drzwi. Powinny byc otwarte jak wiedza ze jest ta godzina kiedy rodzice odbieraja dzieci. Moje drugie dziecko poslalam do innego przedszkola i bylo calkiem inaczej. Otwarte jak rodzice odbieraja dzieci, panie z podejsciem i chociaz moj syn na poczatku nie chcial chodzic to takie mialy gadanie ze chodzil z usmiechem.no i nikt do jedzenia nie zmusza.