Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~ niezalogowany
13 kwietnia 2012r. o 13:47
~asd napisał(a):
~ napisał(a): to nic mi nie pomoże że bedę przed 16? i tak bedę musiała czekać aż przyjmie wszystkie pacjentki zarejestrowane?

To zależy, czy pozostałe oczekujące pacjentki będą rejestrowane, czy też nie. Jak nie, to która pierwsza, ta lepsza.

Czy telefonicznie można sie zarejestrować? Jaki numer?
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~A niezalogowany
13 kwietnia 2012r. o 20:04
Ja się do lekarzy z Bolesławca zraziłam. Byłam u SZ-M, J. - prywatnie, u jednego na NFZ (!zgroza). Reszty nie ,,sprawdzałam". Żaden nie widział problemu. We Wrocławiu na pierwszej wizycie już wiedziałam co mi jest! Ale ja tak naprawdę nie o tym. Ostatnio się mile zaskoczyłam. Byłam na wizycie kontrolnej (we Wrocławiu). Podczas wizyty usg, cytologia - to standard. Ale dodatkowo badanie piersi oraz usg piersi! Cena ujednolicona 150zł, Dla mnie to dużo (nie wiem jakie są teraz ceny w Bolesławcu) ale w Bolesławcu zapłaciłam o wiele więcej szukając pomocy, gdzie każdy mi mówił że jest ok. Czy bolesławieccy lekarze pamiętają o piersiach?
~ niezalogowany
13 kwietnia 2012r. o 20:14
heee napisał(a):
~~ napisał(a):
~lala napisał(a): polecam DR. SZWEJ-MORENO wspaniała kbieta, pierwszą ciążę poprowadziła mi bez zastrzeżeń, teraz jestem w 4 miesiącu ciąży i również do niej chodzę, a to , że czasem powie to co myśli - to chyba dobrze .... prawda ;))))))))))) wspaniała lekarka POLECAM !!! ;)

bardziej paskudnej i wrednej baby od niej w zyciu nie widzialem!
Zgadzam się z tobą wredna i chamska !!

dobrze mówicie, wredna i chamska, mnie w 41 tyg ciąży wysyłała ze szpitala do domu, mimo to zostałam na drugi dzień urodziłam, dziecko przebarwiania skóry i zielone wody... nie polecam...
~A niezalogowany
13 kwietnia 2012r. o 20:16
~nie znam lepszych napisał(a): polecam paniom z problemami
dr Halama Piotr
dr Jarosz Wiktor

MEDICONCEPT WROCŁAW
UL.
KRZYCKA 96

Ja również polecam choć sama chodzę do innej lekarki. Co do lekarzu ,,miejsowych" to może wypowiedzą się dziewczyny, któe miały poważe problemy i uzyskały pomoc. Nie sztuka chwalić jak się jest zdrowym i ciąża przebiega bez zarzutu. Takie wizyty to formalność. Dr J. owszem, przemiła, mi jednak nie pomogła, twierdziła że jest ok!
~ niezalogowany
13 kwietnia 2012r. o 20:21
polecam Dr Chome, miły i uprzejmy, warunki w gabinecie super, wizyta może być prywata lub na NFZ,
jestem w drugiej ciąży i sobie jak najbardziej Dr Chome chwalę.
~elcia_69 niezalogowany
13 kwietnia 2012r. o 22:17
Doktor Ch. nie polecam.Robiłam u niego badania miesiąc temu ,wiele chorób ,łacznie z rakiem szyjki (dobrze ,że wynik przyszedł ok)masakra :((dziś wizyta u Pani Jeki:))iii wszysto ok. nie ma ,,polipów''za które u p.Ch. leczyłabym prywatnie ,bo to najlepiej (jego zdanie)zapłaciłabym 400 zl,nie ma torbiela,który ,rzekomo był,(pokazałam zdjecie Pani J),nie ma stanu zapalnego,gdzie po odebraniu wyniku szyjki P.CH. stwierdził ,że jest i jest potrzebne leczenie. i.. mogę chodzić na siłowię ,gdzie P.CH. mi zabronił:(zdanie P.J. jak najwięcej ruchu ,rowerek,siłownia(tylko nie wysiłkowa),basen i kije trekkingowe.Pani J.zaprosiła mnie za rok na wizytę kontrolną :)
POZDRAWIAM :))
~pestka niezalogowany
14 kwietnia 2012r. o 12:40
~elcia_69 napisał(a): Doktor Ch. nie polecam.Robiłam u niego badania miesiąc temu ,wiele chorób ,łacznie z rakiem szyjki (dobrze ,że wynik przyszedł ok)masakra :((dziś wizyta u Pani Jeki:))iii wszysto ok. nie ma ,,polipów''za które u p.Ch. leczyłabym prywatnie ,bo to najlepiej (jego zdanie)zapłaciłabym 400 zl,nie ma torbiela,który ,rzekomo był,(pokazałam zdjecie Pani J),nie ma stanu zapalnego,gdzie po odebraniu wyniku szyjki P.CH. stwierdził ,że jest i jest potrzebne leczenie. i.. mogę chodzić na siłowię ,gdzie P.CH. mi zabronił:(zdanie P.J. jak najwięcej ruchu ,rowerek,siłownia(tylko nie wysiłkowa),basen i kije trekkingowe.Pani J.zaprosiła mnie za rok na wizytę kontrolną :)
POZDRAWIAM :))

A może dr J. powiedziała Ci tylko to, co chciałaś usłyszeć? Na Twoim miejscu nie byłabym pewna żadnej z tych dwóch diagnoz, zwłaszcza, że są skrajne. Nie chcę Ciebie straszyć, ale po prostu brzmi to jakoś irracjonalnie.

Co do dr Ch. to nie polecam. Pomijam jego "oschłą" powierzchowność i specyficzne poczucie humoru. Niektórym to nie przeszkadza, innym może podobać się. Bardziej niepokoi mnie, że na początku XXI wieku nie potrafił rozpoznać ciąży bliźniaczej na badaniu USG (w 38 tyg. ciąży). I choć parę lat minęło, to ... Żeby nie wdawać się w szczegóły, to szczerze radzę konsultować się jednak z co najmniej dwoma-trzema lekarzami. Fakt, należy unikać popadania w paranoję, ale... życie mamy tylko jedno. Nasze dzieci - również.
~A niezalogowany
14 kwietnia 2012r. o 13:18
Ja też nie ufałabym dwóm skrajnym ocenom. Tym bardziej że mi dr J też mówiła że jest ok a wylądowałam w szpitalu..Już jest wszystko dobrze, czekał mnie zabieg, niesmak (jako że chodziłam kilkakrotnie w różnych dniach cyklu i mogła kilkakrotnie ocenić na usg) pozostał..
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo