Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

3335
#aspera nieaktywny
20 kwietnia 2012r. o 18:58
czy ktoś wie gdzie teraz dr choma bedzie przyjmował, gdyż w Stomadencie juz nie bedzie. No i jaka pani dr bedzie tam na jego miejscu?
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
3754
#iwetka20 nieaktywny
20 kwietnia 2012r. o 19:23
aspera napisał(a): czy ktoś wie gdzie teraz dr choma bedzie przyjmował, gdyż w Stomadencie juz nie bedzie. No i jaka pani dr bedzie tam na jego miejscu?
Do końca kwietnia będzie w Stomadencie a później na Gdańskiej
~Mandy niezalogowany
20 kwietnia 2012r. o 19:36
czy znacie ginekologa w B-c, który by zlecił na nfz plastykę pochwy ;(
3335
#aspera nieaktywny
20 kwietnia 2012r. o 19:38
w jaki sposób bedie tam przyjmował? na fundusz też?
3754
#iwetka20 nieaktywny
20 kwietnia 2012r. o 19:42
~zestresowana napisał(a): Ja mam umówioną wizytę na Piaskowej ale do doktora CZY MOŻE mi pomożecie czy jest dobrym lekarzem bo idę do niego pierwszy raz bo PANI DOKTOR Horbanowicz jest na urlopie .Zgóry dziękóję PANIĄ

Pan dr z Piaskowej jest bardzo miły, ale według mnie nie zna się do końca na niektórych sprawach. Jednak wolę czasami usłyszeć coś niezbyt miłego od Chomy, ale wiem, że jest najlepszym lekarzem u jakiegokolwiek byłam.
~A.. niezalogowany
21 kwietnia 2012r. o 11:55
Mandy.. Nie wiem czy moja rada coś Ci pomoże..Byłam kiedyś w szpitalu we Wrocławiu (jeszcze na Dyrekcyjnej) i podczas mojej wizyty było kilka takich zabiegów (z tego co zauważyłam takie zabiegi robili bardzo często). Teraz są na Borowskiej, też tam byłam. Na Twoim miejscu wybrałabym się na wizytę prywatną do jednego z lekarzy który tam przyjmuje. Może warto zapłacić za wizytę aby otrzymać skierowanie? Wiem że to trochę nie w porządku ale..
~:) niezalogowany
21 kwietnia 2012r. o 20:42
Witam!
Szukam dobrego ginekologa w okolicy, ale takiego, który będzie się znał nie tylko na ciąży. Obecnie chodzę do dr Pawlika i powiem szczerze, że obie moje ciąże poprowadził wzorowo. Był opiekuńczy i wyrozumiały. W tej kwestii nie mam żadnych uwag, jednak uważam, że nie do końca zna się na innych sprawach. Chodzi mi o to, że mając 29 lat miesiączkuję dwa razy do roku :), a on uważa, że jest wszystko ok i nie ma się czym martwic. Nie wiem co mi jest i nie wiem gdzie z tym pójśc. Może któraś z was miała podobny problem? Z góry dzięki za pomoc.
~ niezalogowany
21 kwietnia 2012r. o 20:50
Radziłabym Ci pójść do doktora Kukuły, bo nie wpakuje Cie od razu w hormony , co robią inni. I jeśli są to zaburzenia hormonalne , to spokojnie możesz przyjmować Mastodynon , który w takich dolegliwościach jest rewelacyjny :) Mi pomógł i całkiem niepotrzebnie prędzej brałam hormony i to bez badania ich poziomu, a z niezbyt zadowalającym skutkiem :/Ten lek też jest na receptę :)
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza