Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~:) niezalogowany
21 kwietnia 2012r. o 21:03
~ napisał(a): Radziłabym Ci pójść do doktora Kukuły, bo nie wpakuje Cie od razu w hormony , co robią inni. I jeśli są to zaburzenia hormonalne , to spokojnie możesz przyjmować Mastodynon , który w takich dolegliwościach jest rewelacyjny :) Mi pomógł i całkiem niepotrzebnie prędzej brałam hormony i to bez badania ich poziomu, a z niezbyt zadowalającym skutkiem :/Ten lek też jest na receptę :)

Dziękuję za radę. Na pewno wybiorę się do tego Pana. Brałam hormony, ale od roku staram się zajśc w ciążę i nic nie wychodzi. Przestałam brac hormony i miałam w tym czasie miesiączkę tylko dwókrotnie. Pozdrawiam
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
21 kwietnia 2012r. o 21:13
Bo takie są objawy zaburzeń hormonalnych, o ile to jest to. Nawet przy zajściu w ciąże ten lek pomaga :)
Poczytaj ulotkę, lekarz powie Ci co i jak ;) Pozdrawiam i życzę powodzenia :)

http://www.doz.pl/leki/p2979-Mastodynon

3754
#iwetka20 nieaktywny
21 kwietnia 2012r. o 21:23
~:) napisał(a):
~ napisał(a): Radziłabym Ci pójść do doktora Kukuły, bo nie wpakuje Cie od razu w hormony , co robią inni. I jeśli są to zaburzenia hormonalne , to spokojnie możesz przyjmować Mastodynon , który w takich dolegliwościach jest rewelacyjny :) Mi pomógł i całkiem niepotrzebnie prędzej brałam hormony i to bez badania ich poziomu, a z niezbyt zadowalającym skutkiem :/Ten lek też jest na receptę :)

Dziękuję za radę. Na pewno wybiorę się do tego Pana. Brałam hormony, ale od roku staram się zajśc w ciążę i nic nie wychodzi. Przestałam brac hormony i miałam w tym czasie miesiączkę tylko dwókrotnie. Pozdrawiam

A ja radziłabym wybrać się do endokrynologa, robiąc wcześniej chociaż TSH.
~:) niezalogowany
22 kwietnia 2012r. o 21:05
Witam!
A czy ktoś wie może czy endokrynolog w Bolesławcu na ul. Opitza przyjmuje na kase chorych czy tylko prywatnie i ile kosztuje wizyta?
Z góey dziękuję
~Ginekolog niezalogowany
22 kwietnia 2012r. o 21:27
~:) napisał(a): Witam!
Szukam dobrego ginekologa w okolicy, Obecnie chodzę do dr Pawlika Był opiekuńczy i wyrozumiały. W tej kwestii nie mam żadnych uwag, jednak uważam, że nie do końca zna się na innych sprawach. Chodzi mi o to, że mając 29 lat miesiączkuję dwa razy do roku :), a on uważa, że jest wszystko ok i nie ma się czym martwic. I tak jest rzeczywyscie nie ma czym sie martwic taka jest kolej rzeczy
~Ginekolog niezalogowany
22 kwietnia 2012r. o 21:27
~:) napisał(a): Witam!
Szukam dobrego ginekologa w okolicy, Obecnie chodzę do dr Pawlika Był opiekuńczy i wyrozumiały. W tej kwestii nie mam żadnych uwag, jednak uważam, że nie do końca zna się na innych sprawach. Chodzi mi o to, że mając 29 lat miesiączkuję dwa razy do roku :), a on uważa, że jest wszystko ok i nie ma się czym martwic. I tak jest rzeczywyscie nie ma czym sie martwic taka jest kolej rzeczy
8923
#dupcia00 nieaktywny
22 kwietnia 2012r. o 21:39
może masz PCOS??? musisz koniecznie skonsultować sie z innym lekarzem?
~pacjentka niezalogowany
23 kwietnia 2012r. o 11:41
Endokrynolog doktor Tomkalski przyjmuje na Opitza tylko pywatnie, wizyta kosztuje 80,00zł, rejestracja telefoniczna pod nr tel.605 345 345, ale warto, bo jest dobry i konkretny
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza