Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~zuzia niezalogowany
5 lutego 2013r. o 20:46
zrobilam test i jestem w ciazy do kogo isc do jakiego ginekologa w Bolesławcu jezeli pojde do lek ktory nie jest w naszym szpitalu to jaka bede miała opieke przy porodzie Pomozcie a tak wogule to jacy lek sa teraz w Bolesławcu na połozniczym kto ordynatorem
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
5 lutego 2013r. o 20:58
cofnij sie posty wstecz. myslenie nie boli
~ niezalogowany
5 lutego 2013r. o 20:58
cofnij sie posty wstecz. myslenie nie boli
~ niezalogowany
5 lutego 2013r. o 22:52
~zuzia napisał(a): zrobilam test i jestem w ciazy do kogo isc do jakiego ginekologa w Bolesławcu jezeli pojde do lek ktory nie jest w naszym szpitalu to jaka bede miała opieke przy porodzie Pomozcie a tak wogule to jacy lek sa teraz w Bolesławcu na połozniczym kto ordynatorem

Szwaj - Moreno ordynatorem jest..bez znaczenia do kogo będziesz chodzić opieka mniej więcej taka sama, bo większe znaczenie ma na jaką położną trafisz, jedne milsze drugie trochę mniej, ale można to olać i nie przejmować się ich marudzeniem:) Ja chodziłam do dr Pawlik na kasę chorych i parę razy w bardziej zaawansowanej ciąży do dr Szwaj na usg 3d...dr Kaczurowska też jest dobrym ginekologiem tylko nie wiem czy ona w Bolesławcu przyjmuje, ale pracuje na położniczym w Bcu
~ niezalogowany
6 lutego 2013r. o 22:40
~ napisał(a): cofnij sie posty wstecz. myslenie nie boli
niebadz taka do przodu
~ niezalogowany
7 lutego 2013r. o 14:36
~ napisał(a):
~ napisał(a): cofnij sie posty wstecz. myslenie nie boli
niebadz taka do przodu

Bo ci tyłu zabraknie :D
~zuzia niezalogowany
12 lutego 2013r. o 23:40
Kto chodzi /chodził do Szwaj-Moreno ile kosztuje wizyta czy przyjmuje NFZ i w jaki dni przyjmuje prywatnie prosze o nr do rejestracji
~marta niezalogowany
13 lutego 2013r. o 7:31
Moim zdaniem w Bolesławc nie ma dobrych specjalistów w zakresie ginekologi, nie raz spotkałam się ze źle postawioną diagozną, operacja mamy (torbiele) przy której była Szwaj-Moreno sprawiła że nabawila się na prawdę wielu powikłań i infekcji - co jest karygodne. W połoźnictwie też nie jest tak pięknie jak się widzi to od środka. Odrazam Bolesławiec ! Ja jeżdzę prywatnie do Lubina - kompleksowa opieka, dr.ginekolog-połoźniczy jak najbardziej kompetenty