~marta napisał(a): Moim zdaniem w Bolesławc nie ma dobrych specjalistów w zakresie ginekologi, nie raz spotkałam się ze źle postawioną diagozną, operacja mamy (torbiele) przy której była Szwaj-Moreno sprawiła że nabawila się na prawdę wielu powikłań i infekcji - co jest karygodne. W połoźnictwie też nie jest tak pięknie jak się widzi to od środka. Odrazam Bolesławiec ! Ja jeżdzę prywatnie do Lubina - kompleksowa opieka, dr.ginekolog-połoźniczy jak najbardziej kompetenty
~zuzia napisał(a): Kto chodzi /chodził do Szwaj-Moreno ile kosztuje wizyta czy przyjmuje NFZ i w jaki dni przyjmuje prywatnie prosze o nr do rejestracjiw przychodni na ul Piaskowej..przyjmuje kilku lekarzy na NFZ między innymi drChoma ,dr Horbanowicz(kobieta),dr Krawczyk -ordynator szpitala we Lwówki-wspaniały lekarz ---
~ napisał(a):zgadzam się hehe jak kret na gwiazdach,a jezdzij sobie nawet do Warszawy,zawsze coś komus nie pasuje ,trzeba było iśc na medycyne i się samemu leczyc~marta napisał(a): Moim zdaniem w Bolesławc nie ma dobrych specjalistów w zakresie ginekologi, nie raz spotkałam się ze źle postawioną diagozną, operacja mamy (torbiele) przy której była Szwaj-Moreno sprawiła że nabawila się na prawdę wielu powikłań i infekcji - co jest karygodne. W połoźnictwie też nie jest tak pięknie jak się widzi to od środka. Odrazam Bolesławiec ! Ja jeżdzę prywatnie do Lubina - kompleksowa opieka, dr.ginekolog-połoźniczy jak najbardziej kompetenty
Ani ładu ani składu znasz sie jak kret na gwiazdach :|
~ napisał(a): Choma przyjmuje na gdańskiej a nie na piaskowej...wiem co piszę Choma raz w tygodniu przyjmuje na fundusz na PIaskowej