Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~ niezalogowany
13 lutego 2013r. o 7:55
~marta napisał(a): Moim zdaniem w Bolesławc nie ma dobrych specjalistów w zakresie ginekologi, nie raz spotkałam się ze źle postawioną diagozną, operacja mamy (torbiele) przy której była Szwaj-Moreno sprawiła że nabawila się na prawdę wielu powikłań i infekcji - co jest karygodne. W połoźnictwie też nie jest tak pięknie jak się widzi to od środka. Odrazam Bolesławiec ! Ja jeżdzę prywatnie do Lubina - kompleksowa opieka, dr.ginekolog-połoźniczy jak najbardziej kompetenty

Ani ładu ani składu znasz sie jak kret na gwiazdach :|
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~iwoneczka322 niezalogowany
13 lutego 2013r. o 8:21
~zuzia napisał(a): Kto chodzi /chodził do Szwaj-Moreno ile kosztuje wizyta czy przyjmuje NFZ i w jaki dni przyjmuje prywatnie prosze o nr do rejestracji
w przychodni na ul Piaskowej..przyjmuje kilku lekarzy na NFZ między innymi drChoma ,dr Horbanowicz(kobieta),dr Krawczyk -ordynator szpitala we Lwówki-wspaniały lekarz ---
~ niezalogowany
13 lutego 2013r. o 8:49
Potwierdzam doktor Krawczyk kompetentny człowiek, bardzo miły i zabawny choć nie to jest najważniejsze ale mam pewnośc że prowadzenie swojej ciązy powieżyłam odpowiedniemu lekarzowi.
~ niezalogowany
13 lutego 2013r. o 15:40
Choma przyjmuje na gdańskiej a nie na piaskowej
~ niezalogowany
13 lutego 2013r. o 15:46
~ napisał(a):
~marta napisał(a): Moim zdaniem w Bolesławc nie ma dobrych specjalistów w zakresie ginekologi, nie raz spotkałam się ze źle postawioną diagozną, operacja mamy (torbiele) przy której była Szwaj-Moreno sprawiła że nabawila się na prawdę wielu powikłań i infekcji - co jest karygodne. W połoźnictwie też nie jest tak pięknie jak się widzi to od środka. Odrazam Bolesławiec ! Ja jeżdzę prywatnie do Lubina - kompleksowa opieka, dr.ginekolog-połoźniczy jak najbardziej kompetenty

Ani ładu ani składu znasz sie jak kret na gwiazdach :|
zgadzam się hehe jak kret na gwiazdach,a jezdzij sobie nawet do Warszawy,zawsze coś komus nie pasuje ,trzeba było iśc na medycyne i się samemu leczyc
~iwoneczka322 niezalogowany
13 lutego 2013r. o 16:51
~ napisał(a): Choma przyjmuje na gdańskiej a nie na piaskowej
...wiem co piszę Choma raz w tygodniu przyjmuje na fundusz na PIaskowej
~ja niezalogowany
13 lutego 2013r. o 17:03
a kogo polecacie do założenia spirali?
~ niezalogowany
18 lutego 2013r. o 22:47
Witam.
Może któraś z pań potrzebuje leku DUPHASTON? Mam do sprzedania, z paragonem, kupiony w tym miesiącu, lecz już go nie potrzebuję.
Cena: 40 zł
tel. 721 685 365
REKLAMAMrowka zaprasza