Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Meble na wymiar - gdzie najlepiej zamówić ?

2084
#DANIEL76 nieaktywny
11 kwietnia 2012r. o 12:38
~malwaa02 napisał(a): ja polecam meblidea z Mickiewicza -pod salą zabaw Oli, w tym tygodniu czekam na montaż szafy wnękowej w łazience- dosyć nie typowa ,po montażu foty :)

Jak można coś polecić skoro jeszcze się tego nie ma mam nadzieje że się nie zawiedziesz
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
11 kwietnia 2012r. o 12:41
DANIEL76 napisał(a):
~malwaa02 napisał(a): ja polecam meblidea z Mickiewicza -pod salą zabaw Oli, w tym tygodniu czekam na montaż szafy wnękowej w łazience- dosyć nie typowa ,po montażu foty :)

Jak można coś polecić skoro jeszcze się tego nie ma mam nadzieje że się nie zawiedziesz

hehehehe, no właśnie!!!
~ niezalogowany
11 kwietnia 2012r. o 13:03
no może już wcześniej robili;p a teraz jakiś hardcorowy mebel im wymyśliła:P he he nie inaczej...;/ no chyba że jasnowidzka?:D
~Jony niezalogowany
21 maja 2012r. o 22:31
U mnie gościu zmajstrował taką szafę .Robił ją sam.
~ niezalogowany
21 maja 2012r. o 23:28
Jeśli chodzi o szafy wnękowe to indeco na mickiewicza najtaniej w powiecie i solidnie ,a kuchenne to chyba elbem ta firma sie nazywa ,mieści sie w garażu za termixem w lewo ,zamawialiśmy tam ponad rok temu nietypowy układ ze względu na komin , nie spodziewałem się takiego efektu ,jubilerska robota ,nawet mi gniazdko na lodówkę poprawili,za 4000zł z montażem ,gdzie w neo za ten sam zestaw wołali 5700zł, taki sam front, blat, uchwyty , szyby .
Zamawiałem tam jeszcze szafkę rtv i regał .POLECAM !
~kali niezalogowany
22 maja 2012r. o 12:02
U mnie firma Indeco zabudowywała garderobe wielkosci 2x3 metry,soldnie ladnie a cena naprawde niska. Inne firmy wolaly w granicach 3-4 tys. zł, u nich zapłaciclem prawie polowe mniej...
3046
#sentinel nieaktywny
29 maja 2012r. o 17:11
~ napisał(a): Gdzie zamówić stół drewniany? Może ktoś kogoś poleca w Bolesławcu?

GG 2563898
~Justyna niezalogowany
12 czerwca 2012r. o 8:11
Gdzie robiliście swje meble do kuchni i kogo polecacie?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.