Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Meble na wymiar - gdzie najlepiej zamówić ?

~nieznany niezalogowany
15 października 2012r. o 13:28
www.meblelider.pl
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~natmik niezalogowany
15 października 2012r. o 17:52
polecam mobler
4094
#arkadiuszw nieaktywny
16 października 2012r. o 15:44
polecam SZAFEX , bardzo rzetelny, uczciwy i terminowy człowiek
~edo niezalogowany
16 października 2012r. o 16:56
bardzo doby jest meblowy na komuny paryskiej taki jak sie wejdzie obskurny okraglak starszy pan tam pracuje ale wszystko i na kazdy wymiar zrobia nawet z wlasnego projektu sa tez tani a lozka pierwsza klasa morzna z katalogow wybierac rozne
~ niezalogowany
16 października 2012r. o 20:38
arkadiuszw napisał(a): polecam SZAFEX , bardzo rzetelny, uczciwy i terminowy człowiek
hehe Ktoś ma poczucie humoru a nie tylko kryptoreklama .
~dyzio niezalogowany
3 listopada 2012r. o 20:52
meble hubert kaszana nad kaszanami a teraz kiedy nie ma porządnych montażystów to porażka.z każdego nawet shitowego mebla montażysta zrobi wypas.najpierw zwolnił jacka,brzuszek i bródka,potem panią agnieszkę od projektów,a teraz pozostałych montażystów,gościu nie ma szacunku ani dla ludzi ani dla ich pracy.czekam na montaż mebli kuchennych które zamówione zostały ,bo znajomy polecił ,ale jak się dowiedziałem ,że montażystów już niema,ale żadna strata bo jest inny,tańszy na zlecenie to uważam ,żę przetrawić dwa razy to samo potrafi tylko zwierzę korytowe.Precz z umowami śmieciowymi?
~Euro sceptyk niezalogowany
3 listopada 2012r. o 21:04
Nie polecam firmy Eurokuchnia Pana Grzegorza M.. Meble drogie a stosunek do klienta bardzo mizerny, nie słowny, nie można wierzyć to co mówi. Po wpłaceniu zaliczki klient się nie liczy. Bardzo dużo reklamacji. Jakość mebli w stosunku do ceny mizerna, meble z dykty. Przed wybraniem tej firmy naprawdę popytajcie znajomych.

Zmoderowano 03.11.2012 godz.21:11 - powód: nazwisko (sentinel)
~dyzio niezalogowany
3 listopada 2012r. o 21:34
o eurokuchniach słyszałem wiele opinii dobrych i złych ale to chyba zależy od wymagań klijenta,o hubercie również ,każdy sprzedawca chwali swój towar a jak czegoś brakuje albo niedokończone to sorki ale już zapłacone i nie ma pośpiechu.Proponuję wybierać małe firmy gdzie szef nie siedzi za biurkiem i liczy kasę tylko sam się udziela ,po krótkim sondażu po znajomych mogę powiedzieć ,że S. elbem za PZU,K. w kruszynie,gościu z nowogrodzca nie znam firmy ale coś od szaf ,chłopaki z mickiewicza pod olą byli montażyści Huberta,to są ludzie którzy są szefami i pracują .Pan s. i jego córka ,jak również inni wymienieni pracują na równi z pracownikami.Takich ludzi trzeba szanować.a gościu ,który siedzi za biurem i liczy kasę,jak grabie ciągnie do siebie ,z meblami ma tyle wspólnego co ja z moją księgową czyli co miesiąc kasa,nie ma serca ani szacunku do tego co sprzedał ,cieszy go jedynie finał materialny i koniec,słyszałem również ,że w BRW jest konkretny gościu od montażu mebli,ale to jest sieciówka także musi być ok.

Zmoderowano 03.11.2012 godz.22:05 - powód: nazwiska (sentinel)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza
REKLAMA Media Expert zaprasza