Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Meble na wymiar - gdzie najlepiej zamówić ?

~ niezalogowany
6 listopada 2012r. o 23:15
~hhh napisał(a): pani Ania jak zwykle na straży,dba o dobrą opinie .Chyba nie przeglądała forum w poniedziałek ,bo dopiero teraz odezwa.

jaka pani Ania do cholery czlowiek chce wyrazic swoja opinie to od razu jakies dziwne aluzje to forum spada na psy przez takich uzytkownikow
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4010
#WIESia nieaktywny
7 listopada 2012r. o 8:46
to forum już dawno spadło na psy. Idę o zakład, że posty firm meblowych jadących konkurencję stanowią jakieś 90% całości

Mowa jest srebrem ...
~ niezalogowany
7 listopada 2012r. o 9:24
WIESia napisał(a): to forum już dawno spadło na psy. Idę o zakład, że posty firm meblowych jadących konkurencję stanowią jakieś 90% całości

to szkoda bo forum powinno być po to aby wyrażać swoją opinie a nie się relklamować
~Jacek niezalogowany
8 listopada 2012r. o 11:01
Ja polecam firmę Elbem (przed Marpolem w lewo). Pani Sulik zrobiła mi projekt całego mieszkania we Wrocławiu. I zamówiłem u nich garderobę, szafę, sypialnie i kuchnie. Bardzo dobrze wszystko zrobione. Widać że się znają na meblach bo sami robią, jak miałem problem natury technicznej to wszystko wyjaśnili i doradzili.
~krzysiek niezalogowany
10 listopada 2012r. o 20:54
najlepsze montery w mieście - super
szkoda że tyle po was poprawek
~ niezalogowany
10 listopada 2012r. o 21:10
~krzysiek napisał(a): najlepsze montery w mieście - super
szkoda że tyle po was poprawek
ciekawe jak długo będziesz montował te buble cwaniaku,
2924
#Anonim2924 nieaktywny
10 listopada 2012r. o 21:21
krótko. Petrus.
~krzysiek niezalogowany
12 listopada 2012r. o 21:53
nie buble tylko meble i nie cwaniaku bo ja nie mam się za mistrza w porównaniu do was i nie ja opowiadam bzdury na wasz temat tylko wy na mój co średnio mi się podoba ale to sobie możę wyjaśnimy przy jakimś spotkaniu
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Manilift zaprasza