Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Meble na wymiar - gdzie najlepiej zamówić ?

~ niezalogowany
9 lipca 2012r. o 20:44
Meble Hubert- mam kuchnę która była zamawiana u nich na wymiar.Bardzo jestem zadowolona i szczerze mogę polecić :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
9 lipca 2012r. o 22:30
He he u HUBERTA wszystko ok gdy nie ma żadnej reklamacji.Brak szacunku dla klienta i nic więcej.Ja akurat ich nie polecam.
6623
#kitan nieaktywny
10 lipca 2012r. o 9:42
huberta też nie polecam od roku czekam na wymianę dwóch frontów
~Sofix niezalogowany
10 lipca 2012r. o 10:54
Buahahha nie ma to jak pracownicy BRW zawieszają zapytania o meble aby reklamować swój sklep. Żenada. Za robotę się weźcie a nie na Internecie siedzicie.
~`asa` niezalogowany
10 lipca 2012r. o 19:26
Sofix zgadzam się z Tobą,aż nie chce się tam chodzić na wejściu gapią się na Ciebie jakbyś z kosmosu był,a jeżeli poprosisz o pomoc to tyłków nawet nie ruszą tylko z za komputera paluchami pokazują.
~Bolecnauta niezalogowany
10 lipca 2012r. o 21:16
Jak mi się nie podoba w jakimś sklepie to po prostu tam nie chodzę a nie narzekam na ludzi którzy tam pracują. Sam pracuję w handlówce, jak każdy normalny człowiek mam dobre i złe dni i kto wie może czasem ktoś może źle odbierać moje zachowanie. Ale po raz kolejny ukazuje się nam tu nasza polska mentalność lepiej kogoś zgnoić niż zastanowić się nad drugą osobą która pracuję z klientami. A sprzedający na kasie zawsze się do was uśmiechają ?? Może spróbujcie popracować w takiej branży niż kogoś od razu oskarżać o to, że patrzą na was jak na kosmitów.
pozdrawiam
~Stol@rz niezalogowany
11 lipca 2012r. o 20:22
Demonides napisał(a): Jeżeli chcecie tanio, to proponuję Wam samemu zrobić sobie meble. Szafę wnękową można zrobić bez problemu.

Ja tak zrobiłem i nie dlatego, że ktoś robi lepiej, a ktoś gorzej i obawiałem się, że zamówiona przeze mnie usługa będzie droga i wykonana niewłaściwie.
Zrobiłem to tylko z powodów oszczędnościowych.
Ostatnio zrobiłem sobie szafę wnękową (wys. 2,5m x szer. 3,80) i dzięki temu zaoszczędziłem 2000zł.
Udało mi się to zrealizować tylko dlatego, że miałem trochę nadgodzin.
To naprawdę nic trudnego, trzeba tylko trochę chęci, ale przede wszystkim czasu.
A oprócz tego potrzeba:
- linijka, kratka, ołówek, miara = > projekt,
- pocięte płyty i inne elementy (zamki, wózki, zawiasy, wkręty, etc.), fronty drzwi uchwyty,
- wkrętarka.

Do odważnych świat należy.[img=1341509962_7lxj2qa.jpg]Dopisane 05.07.2012r. o godz. 19:43:Za materiały zapłaciłem 2280zł, wiec chyba warto samemu zrobić prawie 4m szafę.
Szaf 3.8metra i troje drzwi ? Coś tu nie pasuje. Szerokość drwi musiała by mieć około 127cm trochę za szerokie .
569
#Demonides nieaktywny
11 lipca 2012r. o 22:00
Ok. Przyznaję, że szerokość podałem z pamięci przez co go trochę naciągnąłem - o 10cm. W związku z tym pofatygowałem się po metrówkę i podaję rzeczywiste wymiary:
- dokładnie od ściany do ściany jest 370cm;
- szerokość jednych drzwi to 122cm.

Zwróć proszę uwagę na słupek z lewej strony fotografii (9cm), który musiałem postawić, gdyż na podłodze jest mały gzyms zasłaniający rury C.O. Natomiast z prawej strony deska o gr 18mm.
370-(9+1,8)=359,2 - długość szyny.
Wnętrze szafy to jednak 370cm.

<b style="color: #003DDF;">http://pl.wikipedia.org/wiki/Wikipedysta:<U>Demonides</U></b>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza