~dyzio napisał(a): meble hubert kaszana nad kaszanami a teraz kiedy nie ma porządnych montażystów to porażka.z każdego nawet shitowego mebla montażysta zrobi wypas.najpierw zwolnił jacka,brzuszek i bródka,potem panią agnieszkę od projektów,a teraz pozostałych montażystów,gościu nie ma szacunku ani dla ludzi ani dla ich pracy.czekam na montaż mebli kuchennych które zamówione zostały ,bo znajomy polecił ,ale jak się dowiedziałem ,że montażystów już niema,ale żadna strata bo jest inny,tańszy na zlecenie to uważam ,żę przetrawić dwa razy to samo potrafi tylko zwierzę korytowe.Precz z umowami śmieciowymi?
też czekam na meble kuchenne, kanałami dowiedziałam się, że najlepsi montażysci z huberta to Waldek i Łukasz (mam nadzieje, że nie pomyliłam imion), powiedziałam wlascicielce ze do montażu chcę tylko ich a pani włascicielka mi na to, ze niestety nie pracują... czekam z obawą na montaż. Ktoś udzielił mi rady, zeby nie płacic od razu, sprawdzić czy wszystko pasuje, poziomy, domykanie sie szafek itd, a jesli cos jest nOK to przyciąć z 1000 zł... poza tym juz sprawdziły sie opinie innych forumowiczów - przekroczenie terminu montażu o 3 tygodnie bo ponoć dostawca sie spóźnił, z tego co wiem to klient który u huberta nie walczy o swoje moze poczekać, jak zadzwoniłam i zgrozilam ze zrywam umowe to od razu wyznaczono mi termin montazu! porażka! szafę na wymiar na pewno zamówię w inej firmie!