Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Meble na wymiar - gdzie najlepiej zamówić ?

~@ niezalogowany
4 listopada 2012r. o 13:02
~dyzio napisał(a): meble hubert kaszana nad kaszanami a teraz kiedy nie ma porządnych montażystów to porażka.z każdego nawet shitowego mebla montażysta zrobi wypas.najpierw zwolnił jacka,brzuszek i bródka,potem panią agnieszkę od projektów,a teraz pozostałych montażystów,gościu nie ma szacunku ani dla ludzi ani dla ich pracy.czekam na montaż mebli kuchennych które zamówione zostały ,bo znajomy polecił ,ale jak się dowiedziałem ,że montażystów już niema,ale żadna strata bo jest inny,tańszy na zlecenie to uważam ,żę przetrawić dwa razy to samo potrafi tylko zwierzę korytowe.Precz z umowami śmieciowymi?

też czekam na meble kuchenne, kanałami dowiedziałam się, że najlepsi montażysci z huberta to Waldek i Łukasz (mam nadzieje, że nie pomyliłam imion), powiedziałam wlascicielce ze do montażu chcę tylko ich a pani włascicielka mi na to, ze niestety nie pracują... czekam z obawą na montaż. Ktoś udzielił mi rady, zeby nie płacic od razu, sprawdzić czy wszystko pasuje, poziomy, domykanie sie szafek itd, a jesli cos jest nOK to przyciąć z 1000 zł... poza tym juz sprawdziły sie opinie innych forumowiczów - przekroczenie terminu montażu o 3 tygodnie bo ponoć dostawca sie spóźnił, z tego co wiem to klient który u huberta nie walczy o swoje moze poczekać, jak zadzwoniłam i zgrozilam ze zrywam umowe to od razu wyznaczono mi termin montazu! porażka! szafę na wymiar na pewno zamówię w inej firmie!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
613
Drill
4 listopada 2012r. o 13:19
A ma ktoś jakieś pojęcie gdzie zamówię sobie deski z płyty meblowej na wymiar? nie mam zamiaru płacić grubej kasy za montaż i wywiercenie paru dziurek - a projektować każdy może.

Bo najlepsza na świecie jest jazda na ETZ'ecie
2084
#DANIEL76 nieaktywny
4 listopada 2012r. o 13:27
Drill napisał(a): A ma ktoś jakieś pojęcie gdzie zamówię sobie deski z płyty meblowej na wymiar? nie mam zamiaru płacić grubej kasy za montaż i wywiercenie paru dziurek - a projektować każdy może.

Mebbud na Orlej
~mebbud niezalogowany
4 listopada 2012r. o 13:49
Niestety firma Mebbud tez jest zakręcona jak bawole rogi.
2 szefów cwaniaki jakich mało i wszystko źle zrobią.
Nie ma winnych.
Drogo.
4010
#WIESia nieaktywny
4 listopada 2012r. o 22:10
Drill napisał(a): A ma ktoś jakieś pojęcie gdzie zamówię sobie deski z płyty meblowej na wymiar? nie mam zamiaru płacić grubej kasy za montaż i wywiercenie paru dziurek - a projektować każdy może.

Każdemu się wydaje, że potrafi projektować :)
Polecam wam Mobler na Staroszkolnej obok BRW.

Dopisane 04.11.2012r. o godz. 22:09:

A konkretne meble kuchenne to w Bolesławcu tylko Eurokuchnia i Wolsztyńskie Kuchnie na Komuny Paryskiej.

Dopisane 04.11.2012r. o godz. 22:10:

oooo tym bardziej że widzę na banerku, że na komuny dają zanów jakieś 15% :)

Mowa jest srebrem ...
~... niezalogowany
4 listopada 2012r. o 23:54
meblidea.Plocecam
~ niezalogowany
6 listopada 2012r. o 18:41
~@ napisał(a):
~dyzio napisał(a): meble hubert kaszana nad kaszanami a teraz kiedy nie ma porządnych montażystów to porażka.z każdego nawet shitowego mebla montażysta zrobi wypas.najpierw zwolnił jacka,brzuszek i bródka,potem panią agnieszkę od projektów,a teraz pozostałych montażystów,gościu nie ma szacunku ani dla ludzi ani dla ich pracy.czekam na montaż mebli kuchennych które zamówione zostały ,bo znajomy polecił ,ale jak się dowiedziałem ,że montażystów już niema,ale żadna strata bo jest inny,tańszy na zlecenie to uważam ,żę przetrawić dwa razy to samo potrafi tylko zwierzę korytowe.Precz z umowami śmieciowymi?

też czekam na meble kuchenne, kanałami dowiedziałam się, że najlepsi montażysci z huberta to Waldek i Łukasz (mam nadzieje, że nie pomyliłam imion), powiedziałam wlascicielce ze do montażu chcę tylko ich a pani włascicielka mi na to, ze niestety nie pracują... czekam z obawą na montaż. Ktoś udzielił mi rady, zeby nie płacic od razu, sprawdzić czy wszystko pasuje, poziomy, domykanie sie szafek itd, a jesli cos jest nOK to przyciąć z 1000 zł... poza tym juz sprawdziły sie opinie innych forumowiczów - przekroczenie terminu montażu o 3 tygodnie bo ponoć dostawca sie spóźnił, z tego co wiem to klient który u huberta nie walczy o swoje moze poczekać, jak zadzwoniłam i zgrozilam ze zrywam umowe to od razu wyznaczono mi termin montazu! porażka! szafę na wymiar na pewno zamówię w inej firmie!

o montaż to bym się nie martwił od kiedy u huberta montuje pan Krzysztof (były montażysta z BRW) wszystko jest zrobione wzorowo chyba nawet lepiej niż jak montowani ci panowie wcześniej a na pewno nie gorzej
dlaczego tak uważam bo wczoraj skończył montować moją kuchnie kupioną w ikei, profesjonalna robota
~hhh niezalogowany
6 listopada 2012r. o 21:12
pani Ania jak zwykle na straży,dba o dobrą opinie .Chyba nie przeglądała forum w poniedziałek ,bo dopiero teraz odezwa.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy