Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Meble na wymiar - gdzie najlepiej zamówić ?

~Aneta niezalogowany
14 marca 2015r. o 12:30
Piękne meble na wymiar do kuchni zrobił mi http://stolarstwo-adutis.pl/ po zaakceptowaniu przygotowanego projektu. Wszystko zgodnie z planem.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~adm niezalogowany
17 marca 2015r. o 20:23

z tego co wiem to ktoś zNowogrodzca robi meble w normalnych cenach
~ niezalogowany
17 marca 2015r. o 20:39
Polecacie Pana z ul. Garncarskiej..Na Garncarskiej była już firma JAGODA, nie skończyło się to dobrze.. nie wiem jak jest teraz, oby to nie ta sama osoba..
~kier niezalogowany
17 marca 2015r. o 20:42
na Garnacarskiej jest chyba meblidea
~maniek niezalogowany
17 marca 2015r. o 21:12
mam 3 szafy wnękowe, dwie z nich były zamontowane 11 lat temu, wciąż
działają jak nowe. nie pamiętam nazwy firmy, ale chłopcy byli z
Nowogrodżca. Ceny niestety niepamiętam ,ale po tylu latach dzrzwi się przesuwają bez problemu.
~mirek niezalogowany
19 marca 2015r. o 21:13
w tej chwili meble na wymiar robi wiele firm jak i prywatnych osób.
wystarczy wpisać w w googl
~asia niezalogowany
19 marca 2015r. o 21:15
robi wiele osób , ale gdzie najlepiej?
~asia niezalogowany
19 marca 2015r. o 21:18
wspomnieliście coś o Nowogrodżcu. Czy jest ktoś z tamtąd co robi tanio i solidnie?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!