Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Meble na wymiar - gdzie najlepiej zamówić ?

~jolka niezalogowany
12 maja 2015r. o 14:12
nie wiem jak meblidea robi kuchnie ale chciałam zeby mi zrobili garderobe i szafe, niestety nie doczekałam sie projektu od stycznia, zbywał mnie Pan że jak znajdzie czas to zrobi. nie wiem po co zabieraja czas na pomiary skoro nie maja zmaiaru przyjąc zamówienia?? ..na szczescie Pan Szmit zrobil mi wszytsko w 3 tygodnie. niE wiem moze to ja mialam pecha a oni nie mieli akurat dla mnie czasu
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~:( niezalogowany
12 maja 2015r. o 15:02
IDEALNE MIEJSCE NA DARMOWĄ AUTOREKLAMĘ. I TAK TEZ SIĘ TU CZYNI.
120
#adi nieaktywny
13 maja 2015r. o 12:21
~ napisał(a): Co by nie mówić żeby mieć solidne meble to trzeba by z litego drewna zamówić , a te to już kosztują.

Bo i pracy dużo więcej, odpowiednie maszyny potrzebne, a "płyciarz" kupi wkrętarkę, pożyczy busa i już firmę otwiera ;) .

Co do solidności - można zrobić solidnie w płycie - i kuchnia jak nowa 20+ lat postoi - jednak dziś nikt się tak nie bawi.
I tu przy kuchniach, jako zawodowy stolarz polecę... Ikeę. Ważny jest tylko solidny montażysta.

Druga sprawa to zdrowie. Pracowałem wiele lat w początkach kariery głównie w płycie meblowej. Wszystko dobrze dopóki organizm nie powiedział STOP. Formaldehydy i inne związki ulatniają się z takiego mebelka dzień w dzień latami (zwykle dłużej niż wynosi życie tego mebla). Jako przykład niech posłuży żarskie "zagłębie nowotworowe".
Dlatego stolarzu maska na mordę gdy tniesz to świństwo! A ty kliencie, nie wykładaj wszystkich ścian w pokoju dziecka płytą wiórową, zwłaszcza gdy alergii już dostało.

~Ania niezalogowany
13 maja 2015r. o 16:30
Witam wszystkich zainteresowanych i powiem że robiłam kuchnie i szafę w firmie meblers na Mickiewicza i jestem bardzo zadowolona polecam.
~meblidea niezalogowany
13 maja 2015r. o 20:05
Proszę o namiary na siebie,bo jakoś nie kojarzę żeby po pomiarach nie był zrobiony projekt i wycena.Przeważnie robimy pomiary ,wycenę i projekt gratis,potem klijent wykorzystuję projekt(150pln w kieszeni)a wycena służy jako punkt startowy dla innych firm,które zrobią taniej ale nie mówią o jakości typu oklejanie,montaż grubość okleiny,płyty i blatów itp.Jak wyżej uważam ,że robi sobie pan reklamę .Pozdrawiam wszystkich zadowolonych klijentów,oraz przyszłych
~ niezalogowany
14 maja 2015r. o 8:24
~meblidea napisał(a): Proszę o namiary na siebie,bo jakoś nie kojarzę żeby po pomiarach nie był zrobiony projekt i wycena.Przeważnie robimy pomiary ,wycenę i projekt gratis,potem klijent wykorzystuję projekt(150pln w kieszeni)a wycena służy jako punkt startowy dla innych firm,które zrobią taniej ale nie mówią o jakości typu oklejanie,montaż grubość okleiny,płyty i blatów itp.Jak wyżej uważam ,że robi sobie pan reklamę .Pozdrawiam wszystkich zadowolonych klijentów,oraz przyszłych

klijentów?! szok! jak ktoś taki jest w stanie prowadzić firmę?
~ niezalogowany
14 maja 2015r. o 21:21
~ napisał(a):
~meblidea napisał(a): Proszę o namiary na siebie,bo jakoś nie kojarzę żeby po pomiarach nie był zrobiony projekt i wycena.Przeważnie robimy pomiary ,wycenę i projekt gratis,potem klijent wykorzystuję projekt(150pln w kieszeni)a wycena służy jako punkt startowy dla innych firm,które zrobią taniej ale nie mówią o jakości typu oklejanie,montaż grubość okleiny,płyty i blatów itp.Jak wyżej uważam ,że robi sobie pan reklamę .Pozdrawiam wszystkich zadowolonych klijentów,oraz przyszłych

klijentów?! szok! jak ktoś taki jest w stanie prowadzić firmę?
jeszcze jeden Miodek,bardzo dobra opinia,brakuje takich ludzi co oceniają fachowca po błędach pisowni
~ niezalogowany
15 maja 2015r. o 10:29
zamawiam projekt w brw u Pana Szymona. fajnie robi symulację kuchni na wymiar, podobiera co potrzeba i mam z głowy :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza