Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Meble na wymiar - gdzie najlepiej zamówić ?

~ANIA niezalogowany
21 maja 2015r. o 14:31
SALON MEBLOWY HUBERT JEST FIRMĄ W KTÓREJ NIE WARTO NIC KUPOWAĆ! WŁAŚCICIEL PRZY ZAMÓWIENIU OBIECAŁ ŻE CZAS REALIZACJI BĘDZIE NIE DŁUŻSZY NIŻ 2 TYGODNIE I CO MY JUŻ MIESIĄC CZEKAMY I FIRMA HUBERT MA TO GDZIEŚ NAWET NIE RACZYLI ZADZWONIĆ I PRZEPROSIĆ ZA OPÓŹNIENIE MASAKRA I BRAK SZACUNKU DO KLIENTA!!!!! !! ZNAJOMI CZEKALI 2 MCE NA STÓŁ I 4 KRZESŁA OD NICH TO JEST ŻENUJĄCE !! NAM POZOSTAJE TYLKO ODEBRAĆ ZALICZKĘ , KTÓRĄ IM WPŁACICILIŚMY I KUPIĆ MEBLE W INNYM SALONIE
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Ewa niezalogowany
21 maja 2015r. o 15:56
~ANIA napisał(a): SALON MEBLOWY HUBERT JEST FIRMĄ W KTÓREJ NIE WARTO NIC KUPOWAĆ! WŁAŚCICIEL PRZY ZAMÓWIENIU OBIECAŁ ŻE CZAS REALIZACJI BĘDZIE NIE DŁUŻSZY NIŻ 2 TYGODNIE I CO MY JUŻ MIESIĄC CZEKAMY I FIRMA HUBERT MA TO GDZIEŚ NAWET NIE RACZYLI ZADZWONIĆ I PRZEPROSIĆ ZA OPÓŹNIENIE MASAKRA I BRAK SZACUNKU DO KLIENTA!!!!! !! ZNAJOMI CZEKALI 2 MCE NA STÓŁ I 4 KRZESŁA OD NICH TO JEST ŻENUJĄCE !! NAM POZOSTAJE TYLKO ODEBRAĆ ZALICZKĘ , KTÓRĄ IM WPŁACICILIŚMY I KUPIĆ MEBLE W INNYM SALONIE

Ja zamawiałam tam meble w zeszłym roku.Dostawa i montaż kilka dni przed terminem.Ja jestem zadowolona.
~Aleksandra niezalogowany
25 maja 2015r. o 10:48
Cóż, jeden klient zadowolony, drugi nie - bywa różnie. Aczkolwiek ja korzystałam z usług Studia Mebli Max Kuchnie, mają tutaj swój punkt i ogólnie rzecz biorąc nie mam na co narzekać. Zajęli się wszystkim od początku do końca, wrzuciłam tylko swoje 3 grodze w fazie projektu (jak zawsze, w przeciwnym razie nie byłabym sobą :D), no i nasza współpraca była udana. Chodzi w tym wszystko o to aby mieć sprecyzowane gusta i dokładnie powiedzieć o co chodzi, a wtedy nie ma mowy o błędach, tak jak w tym przypadku wszystko nam się idealnie zgrało :)
~luiza niezalogowany
27 maja 2015r. o 7:15
A ktoś kupił w HDM meble (mają salon koło Carrefoura)?
~bozia niezalogowany
27 maja 2015r. o 14:13

Zmoderowano 27.05.2015 godz.16:25 - powód: (moderator)
~Magda niezalogowany
27 maja 2015r. o 18:48
My zamawialiśmy meble w Elbem na Tysiąclecia. Robią projekt, dostosowali meble do naszych niestandardowych ścian. Tylko trzeba się szybko umawiać bo mają dość obłożone terminy i chwilę trzeba poczekać.
~kura domowa niezalogowany
2 czerwca 2015r. o 23:27
Pozdrawiam wszystkich niesłychanie żarliwie zaangażowanych w tą niesłychanie stronniczą i żenującą kryptoreklamę firm oferujących meble kuchenne w Bolesławcu , jest ich cyrka licząc 10 a udostępnione na tym forum uzewnętrznienia są autorstwa dokładnie każdej z firm działających na tym rynku.
Czekam na wasze wymiociny chętnie pociągnę wątek dalej,,,
~ niezalogowany
2 czerwca 2015r. o 23:32
~kura domowa napisał(a): Pozdrawiam...

Również pozdrawiam i przypominam, że kury o tej godzinie śpią na grzędzie! :>

PS.Zapomniałbym.Nie cyrka a cirka! :>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.