Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Meble na wymiar - gdzie najlepiej zamówić ?

~fsb niezalogowany
15 maja 2015r. o 12:13
#t=108
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~pelenka niezalogowany
15 maja 2015r. o 14:41
My mamy bardzo niewymiarową kuchnię. Jest długa, prostokątna.Na jednej ścianie drzwi a na dwóch pozostałych ścianach okna. Wiecie jak ciężko było ją ogólnie umeblować? Zdecydowaliśmy się na meble Rust. Na stronie jest katalog:
http://rust.pl/katalog/

Możecie sobie przejrzeć. Niekoniecznie zamawiać ale zasięgnąć inspiracji. Meble prezentują sie pięknie. Są z wysokiej jakości forniru. Mamy również kamienne blaty. Wszystko w jasnych , kremowych kolorach. Dzięki temu wnętrze pomimo niewielkiego metrażu oraz położenia względem światła na północ jest bardzo jasne oraz przytulne.
~buli niezalogowany
15 maja 2015r. o 17:36
z czystym sumieniem mogę polecić firmę Meblux-B.P. Krzysztof robi meble na wymiar kuchenne,pokojowe,biurowe i szafy wnękowe.Kuchnia i szafa cudo.Montaż idealny i szybki, nie ma się do czego przyczepić.Gorąco polecam.
~j niezalogowany
15 maja 2015r. o 22:10
~meblidea napisał(a): Proszę o namiary na siebie,bo jakoś nie kojarzę żeby po pomiarach nie był zrobiony projekt i wycena.Przeważnie robimy pomiary ,wycenę i projekt gratis,potem klijent wykorzystuję projekt(150pln w kieszeni)a wycena służy jako punkt startowy dla innych firm,które zrobią taniej ale nie mówią o jakości typu oklejanie,montaż grubość okleiny,płyty i blatów itp.Jak wyżej uważam ,że robi sobie pan reklamę .Pozdrawiam wszystkich zadowolonych klijentów,oraz przyszłych

Przykro mi ale tak własnie było, widocznie ma Pan bardzo dużo pracy skoro Pan tego nie pamieta, zacytuje tylko odpowiedz od Pana po tym jak po paru tygodniach zapytałam kiedy moge liczyc na projekt i wycene :"miałem bardzo dużo pracy i mało czasu ,jeszcze do środy mam montaże.Postaram się do końca tygodnia odpowiedzieć .Dziękuje i pozdrawiam". Przykro mi ze tak wyszło ale najwyrazniej gdzieś to uleciało.
9469
#a.lobasiuk nieaktywny
16 maja 2015r. o 0:40
Polecam studio mebli kuchennych KOME na zgorzeleckiej na przeciwko notariusza i czesci samochodowych.Zrobili mi kuchnie,naszym sasiadom robia i znajomym.Wejdzcie sobie na ich strone na fb i tam sa zdjecia kuchni.Nasza bialo czarna.50 zl.projekt i wycena.Jesli zamawiacie kuchnie to oddaja za projekt.Cierpliwi ludzie solidni terminowi.Dwa razy zmienialismy projekt i nie bylo problemu.Cena do dogadania bo zawsze mozna zawiasy inne i jak zapytacie czy cena moze byc nizsza to powiedza opcje ktore moga byc zeby znizyc cene.Kuchnia piekna .Jestem zadowolona.Tak jak chcialam tak mam :)A i na raty mozna wziac kuchnie kolejny plus i na zywo w biurze sa kuchnie przykladowe.Tyle w temacie.
~Lidka66 niezalogowany
17 maja 2015r. o 23:31
Ja mam w domu wyłącznie szafę na wymiar od http://www.indecoszafynamiare.pl/ i mogę śmiało powiedzieć, że jest warta swojej ceny- solidnie wykonana, nawet przy częstym przesuwaniu drzwi nic nie odkręca, ani nie skrzypi i przede wszystkim, to najbardziej funkcjonalny mebel, jaki mam w domu.
120
#adi nieaktywny
18 maja 2015r. o 7:33
a.lobasiuk napisał(a): Jesli zamawiacie kuchnie to oddaja za projekt.

Naprawdę myślisz, że nie ty płacisz projektantowi? :D
~Upilnio niezalogowany
19 maja 2015r. o 13:55
U nas też kuchnia była okropnie niewymiarowa, ale udało się kupić świetne meble w Castoramie http://www.castorama.pl/produkty/urzadzanie/meble-i-zabudowa-wnek/meble-kuchenne.html W zasadzie urządziliśmy tam całą kuchnię, oprócz lodówki, bo mieliśmy starą.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza