kaka11 napisał(a): Porodówka w Bolesławcu to jest jakaś jedna wielka pomyłka, pracują stare położne które już dawno powinny odejść na emeryture nie wiem po co je tam trzymają!!! szczególnie jedna starszą panią o ogromnej masie ciała, która na nockach zamiast dbać o pacjentki to spi i jeszcze wydziera sie jak o cos poprosisz MASAKRA MERY!!!
A co do opieki na noworodkach wcale nie jest lepiej, nawet kobietom po cesarkach zaraz na drugi dzien przynoszą dzieci na noc bo one się chca wyspać- kolejne moje dziecko nie urodzi sie w tym szpitalu, chyba zę dr Moreno zmieni w większości swój persolnel!!!!!!!!!! i z noworodków odejdą panie które przychodzą do pracy odpocząć.
Moja droga a czego się spodziewałaś? Nikt koło ciebie nie będzie skakał ,po cesarce też kiedyś trzeba zająć sie dzieckiem druga doba to odpowiedni czas .Poród to rzecz jak najbardziej naturalna ,a położne są od tego aby pomóc jeżeli kobieta naprawdę tej pomocy potrzebuje .Najgorsze są takie właśnie histeryzujące paniusie które wymagają ciągłej uwagi .