Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Naturyści

~ niezalogowany
10 czerwca 2012r. o 22:26
A ja tak sobie odkopie temat.
Cos sie zmienilo przez 2 lata czy nadal nikogo nie znajde do wspolnego opalania?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
11 czerwca 2012r. o 10:40
a może u mnie na balkonie...? hehehe...ale na dachu... ;)
~michaas niezalogowany
11 czerwca 2012r. o 12:50
ja znam 3 miejsca kolo bc, gdzie oplac nago jest bezpieczne od gapiow :D sa chetne niewiasty ?
~TED niezalogowany
2 lipca 2012r. o 18:12
poszukiwane osoby takze dziewczyny / do opalania kompleksowego , gdzie niech powie ten który zna 3 miejsca
i ogłosi zbiórka do wyjazdu

2576
#dejwol nieaktywny
2 lipca 2012r. o 18:59
~TED napisał(a): poszukiwane osoby takze dziewczyny / do opalania kompleksowego , gdzie niech powie ten który zna 3 miejsca
i ogłosi zbiórka do wyjazdu

i pojechało 20 chłopa :D
~xx niezalogowany
2 lipca 2012r. o 21:11
A granica wieku czasem nie obowiązuje? Ale jako babcia nie musze się rozbierac, tylko bym popatrzyła sobie hi hi :);) na młode ciałka :)Byle tylko dziadek sie nie dowiedział :), bo znów łyżką w czoło zarobię...
~ niezalogowany
5 listopada 2012r. o 11:19
Biorac pod uwage to, ze lato sie skonczylo, to co robia teraz naturysci? Chodzicie moze na saune na Orce? Ja chodze, ale z tego co widze to wszyscy tam siedza w strojach kapielowych. Moze sie kiedys umowimy i skoczymy na saune i pokazemy ludzim jak nalezy z sauny korzystac. Jacys chetni?
~smiechu32 niezalogowany
5 listopada 2012r. o 14:02
Rzadko chodzę na basen, ale jak już się wybieram korzystam z sauny i jeśli nie ma tekstylnych siedzę z małym ręczniczkiem. Możemy się umówić na jakiś termin.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo