Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Szukam dobrego weterynarza.

~Paulina Kulak niezalogowany
27 stycznia 2012r. o 9:41
~ana napisał(a): ujawnij się trollu może i wtedy pisz i kłam .
Tchórzem jesteś i tyle .
Nic nie stało na przeszkodzie poczekać i dać psu szansę .Ale lepiej zabić -łatwiej .
mam więcej r ewelacj i n temat pana R.
Nie pomógł psu ,gdy mial p oszarpane uszy !! - nie dał mu środka p-bólowego ,mnie wołano do Tygrysa i proszono o pomoc!!- boli prawda !!!. mnie proszono o przytrzymanie tak wielce agresywnego psa !!!.
MAM FILMY MJAKI Z NIEGO agresor - nie omieszkam ich pokazac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie zostawię tej śmierc i !!!. . idiotko trzeba było załatwic odpowiedniego tresera ktory by pomógł a jak nie umiesz sie tym zająć to po jaką cholerę się pchasz do zwierząt schronisko we Wrocku jest nowe na ŚLAZOWEJ lepiej oddaj tam zwierzeta tam potrafią zadbac o nie jest fundacja treser weterynarz na miejscu byłam tam wziełam pieska niby groznej rasy a to anioł :) każ się -ujawnij - choć mogę przypuszczać ...

wszystko mogę ujawnić teraz!!!!!!!!!!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~rafaello niezalogowany
27 stycznia 2012r. o 9:55
~Renia napisał(a): rafaello ja też niedawno pytałam o cenę zabiegu tylko dzwoniąc do weterynarzy, bo niestety ceny tak jak u "ludzkich" lekarzy są różne.
Nie każdego stać na prywatne wizyty u lekarzy i nie każdego stać na drogie zabiegu swoich zwierzaków, więc nie dziw się, że ludzie pytają o ceny. Niedawno byłam ze swoim psiakiem u weterynarza na Lubańskiej, bo nikt inny nie chciał go przyjąć bo było już przed 18. I nie żałuję. Tak ktoś go urządził, że miał bardzo głęboką ranę na pysku. Za zabieg pod narkozą, leki, kołnierz i 2 wizyty kontrolne zapłaciłam 120 zł. Myślę, ze to niezbyt dużo.

Czytaj ze zrozumieniem, ja się nie dziwię pytaniom o ceny, tylko temu, że pytania te zadawane są laikom na forum, a nie bezpośrednio w lecznicy, bo przecież każdy przypadek jest inny i wyceniany indywidualnie-i o tym decyduje wet, a nie internauci.
3046
#sentinel nieaktywny
15 marca 2012r. o 21:57
poldek napisał(a): SZITSU MA 8 TYDODNI inie wiem gzie go zaszczepić. ?? ?? ?? ?? ??

GG 2563898
~ niezalogowany
16 marca 2012r. o 10:43
durnowata dyskusja..:( jednemu pomógł, innemu pies i tak by umarł to opluwa... jak z lekarzem dla ludzi, jeden taki, drugi taki, a oceny pacjentów skrajnie różne...po co to ? Nikt nikomu tu nie poradzi i tak trzeba samemu przekonać się na własnej skórze... każdy z podanych lekarzy ma skrajne oceny... z drugiej strony czasami właściciele zwierząt oczekują cudów za 1 zł w promocji...:( nie ma tak dobrze... za dobra diagnozę , idealne warunki w lecznicy i perfekcyjny zabieg trzeba płacić jak za ludzi. I tez nie ma 100% pewności,że będzie po myśli właściciela...:(
~ niezalogowany
16 marca 2012r. o 12:54
dr Piotr Klasa
~ niezalogowany
16 marca 2012r. o 13:16
A co to za filozofia psa zaszczepić? masz 4 w Bolesławcu, szczepienie niczym się nie różni, co innego jak masz jakiś większy problem, wtedy wybór lekarza ma znaczenie.
~:) niezalogowany
20 marca 2012r. o 11:17
Witam wszystkich. Pilnie potrzebuję namiary na weterynarza który zna się na papugach. Może ktoś leczył swoją papużkę i jest zadowolony z weterynarza. Bardzo proszę o namiar. Czy w ogóle w Bolesławcu mamy takich weterynarzy, którzy znają się na ptakach? Z góry dziękuje
~x niezalogowany
20 marca 2012r. o 11:48
(...)

Zmoderowano 17.04.2012 godz.21:21 - powód: pomówienia (sentinel)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!