Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Szukam dobrego weterynarza.

2663
#blues nieaktywny
9 sierpnia 2012r. o 22:49
basalyga?przenigdy .w nieludzki ,makabryczny sposob usmiercil mojego psa.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~*^* niezalogowany
10 sierpnia 2012r. o 9:31
Ciężko stwierdzić który weterynarz najlepszy.Każdy ma swoje doświadczenia.Ja polecam jednak MARVET. Sama mam dwa psy i "przetestowałam" większość weterynarzy w okolicy.

-na Piastów mam niemiłe wspomnienia.Weterynarz jak dla mnie bezpodstawnie(rzucił okiem i pomacał) stwierdził ,że mój pies ma dyskopatie i kazał przygotować pudełko i pampersy dla psa. Polecił przyjść następnego dnia bo jest bardzo zajęty. Zaznaczam,że w trakcie"konsultacji" stałam w przejściu między korytarzem a docelową salą z jęczącym psem.Na pytanie dlaczego jego żona nie może dokładnie przebadać psa i zrobić prześwietlenie odpowiedział,że jest zajęta.Zapytałam celowo bo jego żona siedziała przy biurku,pijąc kawę ,śmiejąc się i rozmawiając z Panią technik wet., i kimś kto nie miał fartucha. Nie,że mam coś do picia kawy,rozmów i śmiania się.
Na moją prośbę podał psu coś przeciwbólowego. Pojechałam do Pani Surdyki i po dwóch zastrzykach ,prześwietleniu i telefonicznej konsultacji z wrocławską kliniką pies tego samego dnia hasał. Rozumiem,że każdy ma prawo do błędu. Wcześniej nie miałam zastrzeżeń do Państwa R. Ale po prostu się zraziłam. Widocznie miałam pecha , bo nikt z moich znajomych nie został tak potraktowany.

-na Lubańskiej ,mimo braku odpowiedniego sprzętu w sytuacjach alarmowych podczas świąt , niedziel, w godzinach nocnych pomogą. Albo ten starszy Pan- technik wet.,albo młodszy weterynarz.W wyjątkowych okolicznościach przyjadą do domu.

-Pan K.,ze Staszica hmmm...cóż ....czasem dobry sprzęt i odczuwalna cena za wizytę nie są gwarancją fachowości :P

-Pan z Bożejowic ma największe doświadczenie,ale w przypadku zwierząt hodowlanych. Jeżeli macie brojlery ,konie,krowy i inne rogate i upierzone to tak lub chcecie,żeby zapłodnił krowę in vitro,odebrał poród. Ten Pan nie jest urodzonym krasomówcą i oratorem,ale PODOBNO RZECZOWO podchodzi do sprawy. Moi znajomi mają podzielone zdania. Jedni są zadowoleni,drudzy nie ,a krowy nie wiem :)

Dla mnie osobiście Pani Marta Surdyka jest najlepszym weterynarzem dla moich perewejków. Z rozmów ze znajomymi,innymi właścicielami zwierząt bardzo często pada to nazwisko,ale też są tacy którzy nie są zadowoleni.Także warto szukać :)
3046
#sentinel nieaktywny
24 października 2012r. o 21:18
falco napisał(a): Orientujecie się który z bolesławieckich weterynarzy przeprowadza badania USG ?
Proszę o info kto jest niezły ,jakie koszta itp
dzięki :)

Mądralo, zanim założysz jakiś temat, sprawdź w wyszukiwarce.

GG 2563898
2900
#falco nieaktywny
24 października 2012r. o 21:24
a po co mam szukać kiedy ty już to załatwiłeś :D
i kto tu jest mądrzejszy? :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
3046
#sentinel nieaktywny
24 października 2012r. o 21:33
Zamiast się nabijać, przeglądnij temat. :)
Może znajdziesz potrzebną informację.

Dopisane 24.10.2012r. o godz. 21:33:

A tak niewiele potrzeba, żeby znaleźć odpowiedź:
Robisz to tak:
otwierasz google i wpisujesz : "usg psa bolesławiec"

I masz odpowiedź:

http://www.amicusvet.pl/index.php

"Dla naszych ulubieńców zapewniamy najwyższej jakości warunki sanitarne- posiadamy oddzielny gabinet przyjęć, salę operacyjną z przygotowalnią do zabiegów, salę USG i pracownię RTG."

GG 2563898
2900
#falco nieaktywny
25 października 2012r. o 10:56
adres Googla to nie wszystko
mnie interesowały opinie ludzi z Bolesławca
ale dziękuję za ,,zainteresowanie,, :)

Dopisane 25.10.2012r. o godz. 10:39:

przeczytałem wszystko i...
pan ,,x,, jest super a na następnej stronie już nie...na kolejnej wspaniałym doktorkiem jest pan ,,y,, tyle tylko że przez jedną stronę bo na kolejnej okazuje się że to ,,samo zło,,
wnioski?... :>

Dopisane 25.10.2012r. o godz. 10:56:

komuś kto mi już pomógł w poszukiwaniach ,serdecznie dziękuję...
:)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
25 października 2012r. o 10:58
Mam takie zapytanko. Co zrobić kogo zainteresowac takim przypadkiem jak głodzony pies sąsiada. Tzn oni kiedyś wspomnieli że pies jest chory ale ja uważam że ten pies jest głodzony tak chudego psa jeszcze nie widziałam. Nie chce wyjść na wścibską babę ale nie można patrzeć na tego psa. Nie wiem czy robią jeszcze jakąś krzywdę psu ale wiem że napewno go nie leczą. jest to trochę dziwna rodzina mieszkam nie cały rok obok ale oni nie pracują żyją jakby troche patologicznie więc raczej ten pies nie dostaje nawet suchego chleba. Zaznaczę że jest to wieś i jakie powinny władze się zainteresowąc taki przypadek?
~**ja** niezalogowany
25 października 2012r. o 11:03
kiedy moje zwierzaki mają problemy, a nasi weterynarze nie bardzo wiedzą co jest i leczenie zaczyna się od:spróbujemy to...Jadę do Lubina ,na ul.Paderewskiego 100.....lekarze z powołania....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza