Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Gdzie kupić węgiel ?

~ niezalogowany
5 października 2012r. o 6:51
~ napisał(a):
pietrek1 napisał(a):
bartek23 napisał(a): Tylko węgiel z Wałbrzycha jest dużo lepszy niż ze śląska czy Lublina. Jest to węgiel koksujący lub momentami antracytowy więc jest wysoko kaloryczny.

z tym nie dyskutuję. Zdenerwowałem sie na to, że sprzedający ten węgiel to zwykli złodzieje. Jak by mi koles powiedział ze sprzedaje 800kg za umówioną kwotę to byłoby ok. Ale wciskał mi, że sprzedaje tonę, czyli na 200kg mnie oskubał.

zwykli złodzieje , omijajcie ich z daleka , ciekawy jestem że policja jeszce ich nei udupiła

wszystkim desperatom kupującym od tych krętaczy proponuję
sprawdzić te ich podziałki na tym wozie

jak poinformowałem te czerwone nosy, że będę ważył przy rozładowywaniu, to nagle musieli gdzieś pojechać i już nie wrócili
a sąsiadka kupiła tonę, a okazało się być 50 wiader po około 11 kg :):):)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~tico niezalogowany
6 października 2012r. o 12:45
Moze http://sklad-wegla.com.pl/ Z tego co wiem, przy jakichś ilosciach wożą i do Bolca :)
~Ania niezalogowany
7 października 2012r. o 9:13
A brał ktoś węgiel na składzie w Gromadce ?
~xx niezalogowany
7 października 2012r. o 14:13
Na CPNie kupisz węgiel.
~xxx niezalogowany
7 października 2012r. o 15:06
xx ale Ani nie chodzi o wegiel drzewny na grila :D :D :D
~emeryt niezalogowany
7 października 2012r. o 18:33
mam centralne ogrzewanie ,i nie wiem czym w kotłowni palą ;(
~matryk niezalogowany
28 listopada 2012r. o 23:10
ja zamawiam węgiel na taniopal.pl, już od dosyć dawna, na terenie całej polski rozwożą, kumpel mi ich polecił. faktycznie mają suchy węgiel (ja biorę groszek) i dobrze się nim pali.
~jaro niezalogowany
29 listopada 2012r. o 9:43
Polecam brunatny z Bogatyni groszek po 270zł kęsy 320zł. Drewno opałowe od 120zł/m3 do 160zł(twarde). Tel 603 627 039
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy