Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Naziemna telewizja cyfrowa

~mir.ko niezalogowany
31 grudnia 2012r. o 15:52
ale chyba nie podłączyłeś sygnału analogowego na regips LCD ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
613
Drill
31 grudnia 2012r. o 23:15
No niestety jakość po podłączeniu cyfrowej naziemnej - fenomenalna... mam nadzieje iż kablówka coś z tym zrobi bo oglądając puls tv na kablowce a na cyfrówce niebo a ziema - nawet kolory całkiem inne

Dopisane 31.12.2012r. o godz. 23:15:

a i antene mam zrobioną wg tego poradnika
http://majsterkowo.pl/prosta-antena-do-obioru-dvb-t/

Bo najlepsza na świecie jest jazda na ETZ'ecie
~AZART niezalogowany
17 stycznia 2013r. o 9:49
Witam

Telewizja kablowa udostępniła swoim abonentom w pakiecie KOMFORT 15 kanałów cyfrowych telewizji naziemnej (MUX1 i MUX2). Należy ponownie wyszukać sobie kanały używając odpowiedniej do tego funkcji.

Pozdrawiam
3046
#sentinel nieaktywny
10 lutego 2013r. o 18:08
WatchWinder napisał(a): Witam serdecznie wszystkich Forumowiczów.

Czy ktoś z Was orientuje się może gdzie można znalezc dobrego fachowca w przyzwoitej cenie do, tak jak w tytule, instalacji naziemnej telewizji cyfrowej? Posiadam już antenę ale chciałbym aby ją zainstalować, zrobić pomiary co do kierunku najmocniejszego sygnału, ukierunkować ją tam i ostatecznie podłączyć do TV.
Dzięki z góry za jakieś namiary.
Pozdrawiam.

Nie powielaj tematu, który już jest założony.

GG 2563898
10375
#WatchWinder nieaktywny
10 lutego 2013r. o 18:15
Przepraszam nie zauważylem tematu- prosze w takim razie tamten usunac.

Ale tak jak już zostałem zacytowany, czy ktos ma namiar na dobrego fachowca w tej dziedzinie?
~ niezalogowany
10 lutego 2013r. o 19:59
WatchWinder napisał(a): Przepraszam nie zauważylem tematu- prosze w takim razie tamten usunac.

Ale tak jak już zostałem zacytowany, czy ktos ma namiar na dobrego fachowca w tej dziedzinie?

masz na głównej stronie katalog firm. Ciężko poszukać?
10375
#WatchWinder nieaktywny
10 lutego 2013r. o 20:08
Tak, tylko katalog to nie to samo co osobista opinia kogoś, kto sam musial to zrobic i mogl miec kontakt z rzetelnym lub mniej fachowcem. :|
4596
#becia73 nieaktywny
11 lutego 2013r. o 8:35
Wysłałam ci na priw kontakt do pana co mi zakładał, polecam.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza