~Dopi napisał(a): Proponuje jednak wam zwiększyć dawkę leków, bo w takie głupoty wierzycie że nawet słynne powiedzenie Einsteina sie chowa...
Czyżbyś sugerował , że twórca teorii względności też powinien był brać leki?
Dropi , a może Ty wytłumaczysz , Teorię Unifikacji , której szukał Einstein i reszta świata do tej pory szuka?
Wytłumacz łaskawie nam uzależnionym od psychotropów.
Ze statystyki : Wczoraj , o ile można było zobaczyć ze względu na chmury , niebo było czyste . Tylko jeden przypadek , około godziny piętnastej bezpośrednio nad Bolesławcem .
Brakuje mi tutaj pewności , samolot leciał na niskim pułapie i ciągną sporą smugę , lecz po dziesięciu minutach znikła i raczej opryskiem nie była . Niski pułap i warunki atmosferyczne sprawiły takie wrażenie.
NN czy te zdjęcia są z Bolesławca?
Tak , czy siak , na fotkach oprócz smug widać strzępiaste formy , jak dym z papierosa , to pozostałość po oprysku ,
tak jak jest to opisane w poście bolecnauty " Opryski..."
Tak to cholerstwo wygląda i czasami całe niebo jest zasnute.
Alma , jeśli chodzi o Twoje wątpliwości , myślę , że to taka technika . Robią przerwy w smudze , bo mniejsze kawałki łatwiej się rozprzestrzeniają obejmując większą powierzchnie.
Jeśli są tacy , którzy zamierzają pośmiertnie leczyć Einsteina , to ja też pozwolę sobie na odrobinę szaleństwa:
Masz rację Almo szykujemy się do wiecznego życia.
" I tak to jest" bez paniki kolego , maskę rzuć w kąt,
a dlaczego - patrz zdanie wyżej.
:D Miłego dnia.