Byłam ostatnio w Willisie i stwierdzam, że jedzenie się popsuło. Zamówiliśmy brokuły zapiekane, które dostałam niedogotowane, w dodatku sosu było w nich jak na lekarstwo, dosłownie kapnięte w kilku miejscach, z wierzchu ser przypalony. Mąż dostał pizzę Willis, na której dodatków było znacznie mniej niż kiedyś. Widać oszczędności są ważniejsze od podniebienia klienta. Ogólnie poziom spadł, albo kucharz się zmienił. Jestem zawiedziona.
PEPE-dodatków-szczególnie tych mięsnych tyle,że szukać nie trzeba-a po 2 kawałkach pizzy Dynamit człowiek nażarty...naleśniki też mają świetne i sałatkę Vip-mniam...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.