najlepsza tylko joker!!!!! w pepe tragedia... ciasto od foremek robione i to jak na nalesniki... el pablo nawet dobra ale za cienka!!! i zarazem sucha strasznie.... italian dobra pizza ale za grube ciasto..... reszty nie komentuje....
ja też uważam że najlepsza w jokerze, właśnie wcinam wypasioną, ale z przykrością stwierdzam że zamówiłam pierwszy na dowóz i dodatków warzywnych cztery razy mniej niż zwykle :| a brokuły to na 4 kawałkach były a na reszcie zabrakło :|
tylko El Pablo,(a mówi to były-stały klient Italian Pizza)nigdy nie myslałem,że podejdzie mi pizza praktycznie bez ciasta,zawsze myślałem,że "chudzinka,cieniutka" nie przejdzie,a tu rewelacja;) taka 50cm spokojnie wystarczy aby jedna osoba sie dobrze najadła:)
W kurnej chacie tez dobra,warta polecenia:)
Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Ja zawsze uważałam że najlepsza jest w PEPE, ale ostatnimi czas chodzę do JOKERA i uważam ze jest lepsza. Gdybym jednak miala ochte na pizze a nie blo miejsca w JOKERZE to nie pogardziłabym PEPE:)))
Nie przepadam za pizzą ale jak już to Rafaello
Obiadówki -> w Paryskiej, bardzo smaczne
Sałatki ->u Przyjaciół koło mechanika, nie jadłem nigdzie lepszej.
W Bolesławcu najlepsza pizza jest w Rafaell'o. Ciasto nie za grube jak w Italian Pizza. Ciasto nie za suche jak w Joker'ze. Dodatki smaczne nie jak w Peppe Pizza. Polecam sprawdzone.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.