Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Najlepsza pizza w Bolesławcu

3895
#Huri nieaktywny
16 maja 2011r. o 16:22
Uważam za temat do zamkniecia, bo to troche studnia bez dna...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~k1p niezalogowany
16 maja 2011r. o 17:05
Ostatnio na spróbowanie zamówiłam pizzę w El Pablo. Poza tym, że przywiozła ją miał pani, plusów nie widzę. No może mały plus za smak, ale poza smakiem ważne są inne rzeczy. Dla mnie była zdecydowanie za sucha. Ale najlepsze jest to, że jeśli ktoś się reklamuje, że średnica pizzy to 50 cm, to powinna mieć 50, a nie maksymalnie 47. W niektórych miejscach miała 45. Może to szczegół, ale tak jak pisałam wcześniej, wzięłam na spróbowanie, spróbowałam i już więcej nie kupię. Przede wszystkim z powodu wielkości. Jak się klientowi obiecuje, to powinno się obietnicy dotrzymać.
Dzisiaj kupiłam w carrefourze gotowe ciasto na pizzę i resztę zrobię sama. Jak będzie za sucha, albo byle jaka, to przynajmniej wiem, do kogo mieć pretensje :>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Rafał niezalogowany
16 maja 2011r. o 17:24
A ja i tak wole Pepe,bo przynajmniej wiem że dodatki zawsze sa świeże,i bardzo smaczne .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2820
#k1p nieaktywny
16 maja 2011r. o 17:31
Kurcze, to najbliższa moja pizzeria, ale jeszcze nie miałam okazji spróbować. Chociaż, pomijając forum, słyszałam o pizzy stamtąd wiele dobrego :-)
Tylko nie wiem, czy tym razem znów mierzyć średnicę metrówką :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
16 maja 2011r. o 18:17
Jak dobra pizza to tylko Tomato w Szklarskiej;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2820
#k1p nieaktywny
16 maja 2011r. o 18:23
Może przy okazji tak, ale nie na codzień :-)
We Wrocku też jest kilka pizzerii, które warto polecić, ale czy to ma sens??
Narazie będę tworzyć swoją najlepszą pizzę, mam ciasto z carrefoura, pieczarki, oliwki, mozzarellę, cebulę...
Jakie składniki i przyprawy jeszcze dodać?? macie pomysły??
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2796
#dotka nieaktywny
16 maja 2011r. o 20:57
ja bym dała salami :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3145
#hemi nieaktywny
16 maja 2011r. o 22:10
no K1 jak to jakie,mięcho jakieś :) bez tego ani rusz a czy to będzie boczek czy platerkiczegos innego to juz twój wybór,ale jak dla mnie pizza MUSI miec cebulke (drobno posiekana),ser,i cos mięsnego,mile widziana papryka czy jakas kukurydza przelotem;)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy