Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Najlepsza pizza w Bolesławcu

~ niezalogowany
18 maja 2011r. o 22:01
w bolcu bobra pizza? :D ha ha nie ma...

Zmoderowano 18.05.2011 godz.22:03 - powód: krzyk (bylu)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2443
#Jasiu82 nieaktywny
19 maja 2011r. o 7:42
Jest dobra pizza i to jest Jocker. Zreszta to zalezy od gustow, czy ma byc to pizza 'amerykanska' na grubym ciescie czy wloska na mega cienkim. I Jocker robi pizze wlasnie prawie jak wloska, dlaczego prawie? Bo wloska robi sie na piecu z kamienia i opala sie drewnem. Ale w Jockerze i tak duzej roznicy nie ma. Pozdro
~bodek niezalogowany
19 maja 2011r. o 8:42
JOKER REWELACJA :)
~ niezalogowany
19 maja 2011r. o 15:06
przecież w El Pablo jest jeszcze lepsza niż w jokerze
~ niezalogowany
19 maja 2011r. o 15:28
jak dla mnie, niezmiennie, najlepsza pizza jest w willis'ie:)
4576
#nicolette nieaktywny
19 maja 2011r. o 17:51
~ napisał(a): jak dla mnie, niezmiennie, najlepsza pizza jest w willis'ie:)
ojej to ty chyba nigdy dobrej pizzy nie jadłaś/łeś.....willis już dawno spadł na psy.moim zdaniem.

Dopisane 19.05.2011r. o godz. 17:51:

do italiano polecam pojechac tym którzy lubią się napchać byle czym oby się nażreć:)jest duża tania i jak dla mnie najbardziej ohydna pizza na całym dolnym śląsku :> :> :> ale jak ktos ma mało wrażliwe kubki smakowe to polecam :] :]

,,Tajemnica człowieczeństwa kryje się w tęsknocie za tajemnicą wszechrzeczy.,,
~ja lubię niezalogowany
19 maja 2011r. o 20:16
Jak dla mnie nie ma rewelacji w Bolesławcu, ze wszystkich które są to jeszcze Joker ujdzie, ale też szału nie ma :/ ja specjalnie jeżdżę do Lwówka, tamtejszej pizzy poprostu nie da się opisać :P Polecam, warto dołożyć trochę na paliwo, ale zjeść wyśmienicie zrobioną pizzę niż tanio napychać się byle czym w Bolcu.
~aw niezalogowany
19 maja 2011r. o 21:22
Rafaello...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Manilift zaprasza