Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Najlepsza pizza w Bolesławcu

~kulka119 niezalogowany
19 maja 2011r. o 22:09
ja polecam pizze w el pablo ,
we Lwówku byłam jadłam - nie polecam :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6899
#greg13 nieaktywny
25 maja 2011r. o 20:24
satanislaw napisał(a): np. randka na pizzerke do biedronki Trzeba to wybrubowac i sprawdzic panienke jaka jest naprawde :)

dobre :)
~ niezalogowany
25 maja 2011r. o 20:35
http://antica.boleslawiec.pl/menu.html#topp
~kamyk niezalogowany
25 maja 2011r. o 21:43
el pablo prosze nie rubcie jaj to nie pizza tylko gnieciuch bez ciasta joker tam jest najsmaczniejsza pizza koło pkp nie pamiętam nazwy jest całkiem dobra i uprzyjaciuł ale nie elpablo
~klient niezalogowany
25 maja 2011r. o 21:46
ludzie ratunku antica co to za kucharz ,zna przepisy pracy w kuchni , a gdzie fartuch ?????????????????
2820
#k1p nieaktywny
25 maja 2011r. o 21:54
Kij z fartuchem. Spróbowałam i nie żałuję. Bardzo smaczna pizza.
Nie wypowiem się na temat ceny i okoliczności jej powstawania, ponieważ nie byłam osobiście w środku, ale składniki były świeże, ciasto nie za cienkie i nie za grube. Wszystko tak jak powinno być :-)

Dopisane 25.05.2011r. o godz. 21:54:

I nawet stronę mają:
http://www.antica.boleslawiec.pl/
4985
#satanislaw nieaktywny
25 maja 2011r. o 22:57
greg13 napisał(a):
satanislaw napisał(a): np. randka na pizzerke do biedronki Trzeba to wybrubowac i sprawdzic panienke jaka jest naprawde :)

o widze ze lubie mnie tutaj :)
5993
#xaa nieaktywny
25 maja 2011r. o 23:26
satanislaw napisał(a):
greg13 napisał(a):

o widze ze lubie mnie tutaj :)

z Biedronki?dobra też jest ;) dołożę warzyw,sera i przyprawy...
;) i w mikrofalę...pycha :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza