Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Najlepsza pizza w Bolesławcu

~ niezalogowany
22 kwietnia 2012r. o 11:19
w rafaell czeka sie 5 min i jest pieknie przypieczona i jedna z lepszych w rejonie z mistrzowskim sosem :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
22 kwietnia 2012r. o 12:14
ma ktoś namiary na tą nową pizzerię na prusa ?
1958
#Thorgal nieaktywny
22 kwietnia 2012r. o 12:18
http://www.biesiadowo.pl/restauracje/dolnoslaskie/boleslawiec-prusa/menu
~ niezalogowany
22 kwietnia 2012r. o 12:18
~ napisał(a): ma ktoś namiary na tą nową pizzerię na prusa ?

wpisz w google "biesiadowa bolesławiec" i wszystko znajdziesz menu, cennik i adres oraz telefon :)
4558
#Kasienkax33 nieaktywny
22 kwietnia 2012r. o 12:51
co sądzicie o pizzeri ''Sawanna'' ?
~mir.ko niezalogowany
22 kwietnia 2012r. o 12:52
30 min czekania w sumie to nie wada, tylko co robic przez tyle czasu bez piwa :/ pizze z chęcią bym obadał, moze byc wysmienita, jak to zwykle w 'sieciach'
~Punia niezalogowany
22 kwietnia 2012r. o 19:03
Widać, że takie bzdety piszą zazdrosne osoby, ktore w życiu maja problemy ze sobą, o kompleksach nie wspomne. Złośliwośc ludzka nie zna granic. Wielki plus za super pomysł promowania miasta . W końcu cos się dzieje w rynku.
7239
#sasha13 nieaktywny
22 kwietnia 2012r. o 19:52
~mir.ko napisał(a): 30 min czekania w sumie to nie wada, tylko co robic przez tyle czasu bez piwa :/ pizze z chęcią bym obadał, moze byc wysmienita, jak to zwykle w 'sieciach'

ja w sobotę czekałam 30 minut i nie byłoby problemu gdyby nie fakt że podana pizza była zimna :| no trudno byłam i więcej nie pójdę :> mi po prostu nie smakuje ...

"Bo dzisiaj panny na mundur lecą po to by służył ich własnym plecom"
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Media Expert zaprasza