Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Najlepsza pizza w Bolesławcu

~Hmm niezalogowany
29 kwietnia 2012r. o 20:10
dwa razy byłem w Chilli pizza... raz dostałem niedopieczoną pizzę a za drugim razem moje dziewczyna trafiła na mały kłaczek....:D pomijając fakt że pizza niedopieczona znów była....pizza w Jokerze zdecydowanie naj :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~. niezalogowany
30 kwietnia 2012r. o 0:22
~ napisał(a): a peppe pizza czemu zamknięte,wie ktoś?

Kozeraccy zrezygnowali z prowadzenia-na pomorze wyjeżdżają,być może już niedługo lokal poprowadzi ktoś nowy
~chilli niezalogowany
30 kwietnia 2012r. o 12:27
Pizzy w chilli nie jadłam to nie wiem, dla mnie najlepsza w willisie,
ale byłam w sobotę z koleżankami w chilli, późnym wieczorem i o tym chciałam.
Drogi DJ-u! Muzyka jak dla mnie była rewelacyjna, prawie porwała mnie do tańca i tylko moje wątpliwości co do wieku (30+) oraz rozmiaru (bez komentarza) powstrzymywały mnie przed samotnym wkroczeniem na parkiet. Koleżanki nie współpracowały. Gdy usłyszałam Daft Punk to już w ogóle poczułam się jak w klubie gdzieś w jakimś dużym mieście nad morzem, świetny klimat!! Wielkie dzięki, to były bardzo pozytywne chwile.
I jeszcze słówko do obecnych w klubie b-boyów: chłopaki! dlaczego nie poszaleliście bardziej? Może później się rozkręciło, ale do godz. pierwszej widziałam tylko próbki waszych umiejętności, dla mnie bomba!
~karolina7710 niezalogowany
30 kwietnia 2012r. o 16:05
Najlepsza Pizza jest w Kurnej Chacie :)
6448
#DobraRada nieaktywny
6 maja 2012r. o 9:09
Kolejna pizzeria na Łukasiewicza. Pepe pizza jest już zamknięta, trwa remont i za kilkanaście dni ruszy nowa pizzeria w tym miejscu. Ciekawe czy przedtrwa w Bolesławcu :)
7878
#ojciec nieaktywny
6 maja 2012r. o 10:55
Cześć smakosze. Ostatnio brałem pizze z Gałczyńskiego i powiem Wam że tym razem to była porażka. Chyba im się kucharz zmienił, bo kiedyś zawsze tam kupowałem i była OK. Tym razem jednak tragedia!. Pamiętam że w Rafaello była smaczna ze palce lizać, czy dalej tak tam pieką pysznie? Kto z Was Jadł ostatnio u nich, niech napisze swą opinię, bo muszę zmienić dostawcę pizzy jak widzę. Pozdro
~ANONIM niezalogowany
6 maja 2012r. o 11:21
wczoraj zamaowilem na dowoz przyjechala w 15minut byla goraca i pyszna nigdy nie bylo problemu :D
~ niezalogowany
6 maja 2012r. o 11:29
jak dla mnie w chilli pizza beznadziejna, zero dodatków, wracam jak zwykle do starej ale najlepszej RAFAELLO
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.