dwa razy byłem w Chilli pizza... raz dostałem niedopieczoną pizzę a za drugim razem moje dziewczyna trafiła na mały kłaczek....:D pomijając fakt że pizza niedopieczona znów była....pizza w Jokerze zdecydowanie naj :D
Pizzy w chilli nie jadłam to nie wiem, dla mnie najlepsza w willisie,
ale byłam w sobotę z koleżankami w chilli, późnym wieczorem i o tym chciałam.
Drogi DJ-u! Muzyka jak dla mnie była rewelacyjna, prawie porwała mnie do tańca i tylko moje wątpliwości co do wieku (30+) oraz rozmiaru (bez komentarza) powstrzymywały mnie przed samotnym wkroczeniem na parkiet. Koleżanki nie współpracowały. Gdy usłyszałam Daft Punk to już w ogóle poczułam się jak w klubie gdzieś w jakimś dużym mieście nad morzem, świetny klimat!! Wielkie dzięki, to były bardzo pozytywne chwile.
I jeszcze słówko do obecnych w klubie b-boyów: chłopaki! dlaczego nie poszaleliście bardziej? Może później się rozkręciło, ale do godz. pierwszej widziałam tylko próbki waszych umiejętności, dla mnie bomba!
Kolejna pizzeria na Łukasiewicza. Pepe pizza jest już zamknięta, trwa remont i za kilkanaście dni ruszy nowa pizzeria w tym miejscu. Ciekawe czy przedtrwa w Bolesławcu :)
Cześć smakosze. Ostatnio brałem pizze z Gałczyńskiego i powiem Wam że tym razem to była porażka. Chyba im się kucharz zmienił, bo kiedyś zawsze tam kupowałem i była OK. Tym razem jednak tragedia!. Pamiętam że w Rafaello była smaczna ze palce lizać, czy dalej tak tam pieką pysznie? Kto z Was Jadł ostatnio u nich, niech napisze swą opinię, bo muszę zmienić dostawcę pizzy jak widzę. Pozdro
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.