Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Najlepsza pizza w Bolesławcu

~ niezalogowany
8 maja 2012r. o 22:15
przestancie własciciele chwalic samych siebie pepe jest nieczynne a biesiadowo o kant rozbić
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ja niezalogowany
9 maja 2012r. o 8:59
Jadłam pizzę w zasadzie juz chyba w kazdej bol. pizzerii. Pokusiłam się również do nowej na Prusa Biesiadowo.
Zamawiałam też na telefon z wielu.

Pizza Rafael - kiedyś była smaczna, owszem, przy niekielkiej konurencji, a na dowóz tragedia - ciasto jakby odmrazane, wilgotne - juz tam nie zamawiam.
Na mejscu pizza znośna, ale nie moje klimaty.

Kurna jadłam pizze tam raz - więc się nie wypowiem obiektywnie. Joker - na początku pizza była tam pyszna - teraz średnia, oczywiscie zalezy kto co lubi, ale ja nie lubię jak ser jest suchy na pizzy i dlatego wlasnie nie chodzę już do Antici, na początku był inny kucharz, był ok. Teraz od kilk razy sucha! przypalona! nie smaczna. To samo tyczy się większosci dań - juz mi nie smakują, klimat ok, ale co z tego, piwa mozna się napić w wielu miejscach w Bolesławcu.

ElPablo nie smakowała mi, dlatego tam nie chodzę.

Pepe znajomi zachwaliali, ale nie mój smak.

Nadmienię, ze najczesciej zamawiam albo wegetariańską bo jest za zwyczaj roznorodna w smaku albo jakąś z kurczakiem w podobnym smaku.

Willis - tragedia - pizza sucha - więc odpada. Dostaliśmy dwa razy przeterminowany keczup. Był z seszetki, stąd wiem o terminie. Na dodatek otworzyłam, bo nie zuzyłam 1 seszetkę a pani dowaliła nam 4szt. (na 2 os.) za które oczywiście kasę policzyła!!!! Nigdy tam nie pójdę!

Gyros na J. Pawła - dawno tam nie jadłam, więc nic nie piszę.

Na Gałczyńskiego /nazwy nie pamietam/ nie jadłam w ogóle - więc nie wiem.

Pizzeria u Przyjaciół - po wielu poszukiwaniach - moja ulubiona, ciasto nigdy nie przypalone! pizza jest dosc mała i na cienkim ciescie, raczej na jedna os. Wiec, jesli byłaby trochę większa byłaby moim faworytem - oczywiście biorę wegetariańską i z dowozem, czy na miejscu, jest równie smaczna.

Pizza nie moze byc sucha bo smakuje jak podeszwa!
A ciasto nie moze być spalone, bo wtedy ochyda!

Paryska - brałam tam dwa razy - nie mój smak, sucha, jakby nieswiezo zrobiona. Kompletnie nie smakowała mi. Zapewne kwestia gustu, więc nie moj gust zupełnie.

Na koniec nowa restauracja Biesiadowo - niestety sieć kolejna masówka, nie widac zaangazowania w nowo tworzony klimat restauracji (obsługa) w prawidzie pizza duza, i co z tego, niesmaczna, zamiast piersi z kurczaka, kawałki kurczaka, jakby komus z talerza z resztek pozostały... z jedenej strony kilka czesci potwornie przypalone, robione w brudnym piecu. Sosy nie pasujące w ogole do pizzy. Kompletna klapa. NIGDY więcej tam nie pojdziemy!

;)

Zmoderowano 12.05.2012 godz.15:30 - powód: (kazimierz)
~ niezalogowany
9 maja 2012r. o 21:53
A ja zamawiałam niedawno pizze w Rafaello. Nie powiem smaczna, ale czekałam na nią 2 godziny. Dowóz na terenie miasta:(
3700
#Paulina3107 nieaktywny
20 maja 2012r. o 19:00
stanowczo odradzam pizze z pizzeri me and you,byla pepe pizza smakuje jakby byla z zwyklego piekarnika ,a nie pieca, na dodatek ciasto na grubym ciescie jest tak grube,ze ciezko gryzc, po jednym kawalku nie chce sie juz wiecej,sera bardzo malo i wydaje mi sie ze skladniki 0 jakosci,najtansze,ale mila obsluga
~ niezalogowany
20 maja 2012r. o 19:54
miła bo zaczynają ale czy tak bedzie cały czas? jak na taką małą pizzerię to całkiem nie mały personel zatrudniony. składniki chyba w tym przypadku rzeczywiście najtańsze bo szefostwo musi wszystkich utrzymać i zarobić na tym interesie. moja była gruba i jak guma a sosy ochyda. osobiście też nie polecam w bolcu jadłam o wiele lepszą. jedyny plus to tanie soki może by tak tylko na kawe tam chodzić czy soczek :D
~ niezalogowany
20 maja 2012r. o 20:50
Dokradnie tak jak mówi przedmówca w Me&You nie polecam pizzy z grubym ciastem nie da się jej nawet pokroić dodatki takie sobie.
ale polecam sałatki są naprawdę dobre i przede wszystkim świeże.
~ja niezalogowany
20 maja 2012r. o 23:35
Dzisiaj w pizzerii Rafael w sałatce, ale jednak w PIZZERII znalazł się KAMIEŃ! Zamówiłam sałatkę nicejską z kurczakiem, do niedawna moja ulubiona :/ Kamień wielkości pół centymetra! Nigdy tam więcej nic nie zjem! Jeśli tam w ogóle kiedykolwiek pójdę. Zastanawiam się jakie tam panują warunki higieniczne w kuchni skoro miała miejsce takak sytuacja, i czy czasem kucharz /lub kucharka/ nie był ślepy, bo nie potrafię sobie wytłumaczyć, jak można dopuścic się czegoś podobnego.
~ja niezalogowany
20 maja 2012r. o 23:43
~ja napisał(a): Jadłam pizzę w zasadzie juz chyba w kazdej bol. pizzerii. Pokusiłam się również do nowej na Prusa Biesiadowo.
Zamawiałam też na telefon z wielu.

Pizza Rafael - kiedyś była smaczna, owszem, przy niekielkiej konurencji, a na dowóz tragedia - ciasto jakby odmrazane, wilgotne - juz tam nie zamawiam.
Na mejscu pizza znośna, ale nie moje klimaty.

Kurna jadłam pizze tam raz - więc się nie wypowiem obiektywnie. Joker - na początku pizza była tam pyszna - teraz średnia, oczywiscie zalezy kto co lubi, ale ja nie lubię jak ser jest suchy na pizzy i dlatego wlasnie nie chodzę już do Antici, na początku był inny kucharz, był ok. Teraz od kilk razy sucha! przypalona! nie smaczna. To samo tyczy się większosci dań - juz mi nie smakują, klimat ok, ale co z tego, piwa mozna się napić w wielu miejscach w Bolesławcu.

ElPablo nie smakowała mi, dlatego tam nie chodzę.

Pepe znajomi zachwaliali, ale nie mój smak.

Nadmienię, ze najczesciej zamawiam albo wegetariańską bo jest za zwyczaj roznorodna w smaku albo jakąś z kurczakiem w podobnym smaku.

Willis - tragedia - pizza sucha - więc odpada. Dostaliśmy dwa razy przeterminowany keczup. Był z seszetki, stąd wiem o terminie. Na dodatek otworzyłam, bo nie zuzyłam 1 seszetkę a pani dowaliła nam 4szt. (na 2 os.) za które oczywiście kasę policzyła!!!! Nigdy tam nie pójdę!

Gyros na J. Pawła - dawno tam nie jadłam, więc nic nie piszę.

Na Gałczyńskiego /nazwy nie pamietam/ nie jadłam w ogóle - więc nie wiem.

Pizzeria u Przyjaciół - po wielu poszukiwaniach - moja ulubiona, ciasto nigdy nie przypalone! pizza jest dosc mała i na cienkim ciescie, raczej na jedna os. Wiec, jesli byłaby trochę większa byłaby moim faworytem - oczywiście biorę wegetariańską i z dowozem, czy na miejscu, jest równie smaczna.

Pizza nie moze byc sucha bo smakuje jak podeszwa!
A ciasto nie moze być spalone, bo wtedy ochyda!

Paryska - brałam tam dwa razy - nie mój smak, sucha, jakby nieswiezo zrobiona. Kompletnie nie smakowała mi. Zapewne kwestia gustu, więc nie moj gust zupełnie.

Na koniec nowa restauracja Biesiadowo - niestety sieć kolejna masówka, nie widac zaangazowania w nowo tworzony klimat restauracji (obsługa) w prawidzie pizza duza, i co z tego, niesmaczna, zamiast piersi z kurczaka, kawałki kurczaka, jakby komus z talerza z resztek pozostały... z jedenej strony kilka czesci potwornie przypalone, robione w brudnym piecu. Sosy nie pasujące w ogole do pizzy. Kompletna klapa. NIGDY więcej tam nie pojdziemy!

;)

Zmoderowano 12.05.2012 godz.15:30 - powód: (kazimierz)

DLACZEGO MOJ POST ZOSTAŁ ZMODEROWANY przez Kazimierza??????

Po co w takim razie te forum?!?!!
Żenada.

W obecnej chwili niestety mogę stwierdzić, ze w naszym mieście NIE MA według mojej opinii pizzerii, gdzie byłaby na prawdę smaczna pizza, i tak na prawdę jesli zmienia się kucharz w pizzerii, pizza moze zaczac byc w tym miescu zwyczajnie niesmaczna. A miejsce jadnak pozostaje przecie to samo. I finito.

PS. po dwóch ostatnich zamówieniach moj faworyt pizzeria u przyjaciół coś zaczęła szwankować.

Pizzy w naszym miescie juz nie zamierzam jesc więcej.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza