Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Najlepsza pizza w Bolesławcu

~pizzerka niezalogowany
8 maja 2012r. o 11:36
a kto z was był w tej nowej na Prusa?/Biesiadowo czy jakoś tak.jaką mają pizzę?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2951
#Anonim2951 nieaktywny
8 maja 2012r. o 11:54
~pizzerka napisał(a): a kto z was był w tej nowej na Prusa?/Biesiadowo czy jakoś tak.jaką mają pizzę?

10.50.0.188 - proxy: 217.153.111.*** ,
proponuję "zajrzeć" do tego tematu na Bolec.Info :

http://www.bolec.info/index.php?op=forum&forum=9&act=showtopic&topic=39909&strona=65

Pozdrawiam : )
~smakoszek niezalogowany
8 maja 2012r. o 12:02
jeszcze nie byłem w tej pizzeri biesiadowo czy cos takiego ale sie napewno wybiore :) trzeba sprawdzic. a ta knajpa z jedzeniem AGAMA to ona dalej tam jest byłem tam kiedys nie ma szału ale dało sie zjesc i ceny nie sa straszne
3145
#hemi nieaktywny
8 maja 2012r. o 14:16
~pizzerka napisał(a): a kto z was był w tej nowej na Prusa?/Biesiadowo czy jakoś tak.jaką mają pizzę?

a daj strone wcześniej na mą wypowiedź :]

Po jednej mogę powiedzieć jedno: smakowo bez szłu ale i bez tragedii.
A jesli chodzi o wielkość to najlepiej iść na głodnego:P
My nie bylismy głodni ,ale pizzę lubimy,jednakże w 4 osoby niedaliśmy rady jednej sztuce:)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~koko niezalogowany
8 maja 2012r. o 18:24
Najlepsza w Rafaell i Antice!
~ niezalogowany
8 maja 2012r. o 18:55
Ja pi.rdol..mi tu smakuje mi tam juz do obrzydzenia.Niech kazdy idzie tam gdzie mu smakuje a nie drążycie bezsensoeny temat.
3145
#hemi nieaktywny
8 maja 2012r. o 19:15
~ napisał(a): Ja pi.rdol..mi tu smakuje mi tam juz do obrzydzenia.Niech kazdy idzie tam gdzie mu smakuje a nie drążycie bezsensoeny temat.

a jak cos to zawsze mozna sobie kupic gotowe ciacho w careefourze,i zrobić w domku:)
Jak mamy ochotę na pizzę to czasem kupimy ciacho plus pieczrki,szynkę czy inne salami,kukurydzę,ser i już:) Czasem jakas oliwka czy inna papryka i gra:)

I nie narzekamy,że za cienka,za gruba,tego za mało,tamtego za duzo:P

Poza tym tak jak ten zdenerwowany osobnik napisał-kazdemu smakuje co innego-jeden zamówi na grubym cieście z owocami morza i sie będzie rozpływał w ochach i achach,a inny stwierdzi,że nawet psu by tego nie dał:)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~ niezalogowany
8 maja 2012r. o 19:31
LukaBC napisał(a): a co się dzieje z pepe? jakiś szyld o tym, że będzie tam nowa pizzeria? czyżby splajtowali i ktoś w ramach miejsca po zbankrutowanej pizzeri otwiera tam nową pizzerie?

Teraz tam szefostwo się zmienia i będzie pizzeria pod nową nazwą"me and you"
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.