Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Najlepsza pizza w Bolesławcu

3700
#Paulina3107 nieaktywny
22 maja 2012r. o 21:55
lepiej napisac pizzerni, niz tepaku..to dopiero poziom..pogratulowac tak nieskiego poziomu kultury osobistej
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
22 maja 2012r. o 22:33
siedza 2anielice w biesiadowie i tylko licza kase i jeszcze same sobie pozytywne komętarze wystawiaja jaja jak berety
8455
#Blyskotka nieaktywny
23 maja 2012r. o 8:26
O matko..... To oceniasz "Najlepszą pizzę w Bolesławcu" po tym czy jakieś dwie anielice będące właścicielkami czy kimś takim siedzą w lokalu? O.o Ważne, że przynajmniej przywitają i pożegnają klienta skoro już im tak zależy na obecności:D Wracając do oceniania pizzy.... Pomimo, iż kilka osób siedziało koło mnie w czasie konsumpcji.. Pizza smakowała tak samo O.O Dziwne, co? :D
~Siara niezalogowany
29 czerwca 2012r. o 1:10
Twoje pierogi to dopiero tragedia
~`asa~` niezalogowany
29 czerwca 2012r. o 13:56
Ja pier....!!! Temat:Najlepsza pizza,a wy wypisujecie co znalezliscie jaki blad ktos popelnil,kto liczy kase itp.itd.Ludziska ogarnijcie sie!!!
206
#Member nieaktywny
2 sierpnia 2012r. o 11:04
~PJK napisał(a): KAZDA PIZZA NA POCZATKU JEST WPROST IDEALNA ZEBY PRZYCIAGNAC KLIENTOW A Z PIZZERIA ITALIAN JEST CALKIEM INACZE MAJA CALY CZAS DOBRA I SIE NIEZMIENIA
A DOMOWA PIZZA NA CIEKIM CIESCIE JEST JESZCZE LEPSZA

Co do Italian, to dawno z niej zrezygnowalem bo byla slaba... ale jak mówie było to dawno. Od jakiegos czasu znajomi ją chwalą i twierdzą, że się poprawiło. Więc jestem skłonny uwierzyć.

Bardziej niepokoje się, że coś niedobrego dzieje się z moją ulubioną pizzerią a mianowicie El Pablo. Pizza jest genialna (szczególnie polecam nr 21 (4sery)+kurczak) a w zasadzie była, bo kilka razy z rzędu wydawała mi się mniejsza. Wczoraj zamówiłem do domu "50kę" zmierzyłem... i ma równiutkie 45cm... no i ciasto było takie fajne cienkie chrupiące a teraz zaczyna się robić rozlazłe. Czyżby zmienili kucharza?

Tego samego wieczoru wróciłem i zamówiłem 40ke - już jej nie mierzyłem :) ale nie wiele różniła się od tej "50ki"

Kelnerka zapytana dlaczego robi się z klienta balona odpowiedziała, że to przy pieczeniu się skurczyła. I odesłała mnie do szefa. Taaa jasne 5cm kurczy się w piecu... ale nawet gdyby miała się kurczyć i 12cm, to płacę za "50" i tyle chcę otrzymać.

Mam nadzieję, że ta informacja dotrze do szefów El Pablo i sytuacja się poprawi. Bo trzeba będzie zmienić lokal. Konkurencja jak Me&You czy Joker nie śpi i chętnie przygarnie smakosza :)

Ty za mnie nie umrzesz, więc nie mów jak mam żyć.
~antoni niezalogowany
2 sierpnia 2012r. o 12:58
dla mnie po wielu poszukiwaniach i rozczarowaniach najlepsza u przyjaciol :*
2772
#ewcia026 nieaktywny
2 sierpnia 2012r. o 15:27
JOKER :>

Nie boję się umrzeć, boję się nie żyć...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy