~PJK napisał(a): KAZDA PIZZA NA POCZATKU JEST WPROST IDEALNA ZEBY PRZYCIAGNAC KLIENTOW A Z PIZZERIA ITALIAN JEST CALKIEM INACZE MAJA CALY CZAS DOBRA I SIE NIEZMIENIA
A DOMOWA PIZZA NA CIEKIM CIESCIE JEST JESZCZE LEPSZA
Co do Italian, to dawno z niej zrezygnowalem bo byla slaba... ale jak mówie było to dawno. Od jakiegos czasu znajomi ją chwalą i twierdzą, że się poprawiło. Więc jestem skłonny uwierzyć.
Bardziej niepokoje się, że coś niedobrego dzieje się z moją ulubioną pizzerią a mianowicie El Pablo. Pizza jest genialna (szczególnie polecam nr 21 (4sery)+kurczak) a w zasadzie była, bo kilka razy z rzędu wydawała mi się mniejsza. Wczoraj zamówiłem do domu "50kę" zmierzyłem... i ma równiutkie 45cm... no i ciasto było takie fajne cienkie chrupiące a teraz zaczyna się robić rozlazłe. Czyżby zmienili kucharza?
Tego samego wieczoru wróciłem i zamówiłem 40ke - już jej nie mierzyłem :) ale nie wiele różniła się od tej "50ki"
Kelnerka zapytana dlaczego robi się z klienta balona odpowiedziała, że to przy pieczeniu się skurczyła. I odesłała mnie do szefa. Taaa jasne 5cm kurczy się w piecu... ale nawet gdyby miała się kurczyć i 12cm, to płacę za "50" i tyle chcę otrzymać.
Mam nadzieję, że ta informacja dotrze do szefów El Pablo i sytuacja się poprawi. Bo trzeba będzie zmienić lokal. Konkurencja jak Me&You czy Joker nie śpi i chętnie przygarnie smakosza :)