Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

15845
#MissWiedzyUczuc nieaktywny
10 maja 2021r. o 19:08
Dzień dobry :):):)
[img=1620665389_66yeb0v.jpg]

Słuchajmy, słuchamy.......Łatwo rozpoznać ziarno od plew - odróżniać dobro od zła, prawdę od fałszu....... :(:(:():)):) Wystarczy dobrze wymłócić, a taki plew sam odpadnie :):):)

iiiii.......

Dopisane 10.05.2021r. o godz. 19:08:

[img=1620666396_wkz3kv3.jpg]

Piękności :):):)tuż tuż :):):):)(:)) Słoneczka życzę.......:):)

kochaj, a będziesz kochany...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
11 maja 2021r. o 6:08
Dzień dobry:)

A,,,

Zaraz, zaraz, dziś Dzień bez Śmiecenia...cokolwiek by to miało znaczyć :|:D

[img=1620706067_k2zm3mv.jpg]

Miłego dnia Bajarze:*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
15845
11 maja 2021r. o 11:44
Bambiczku, nie śmieć głuptasku.......... ;):):):)
[img=1620726084_8vbk3jb.jpg]

[img=1620726117_1e1rryd.jpg]

Mama mi kiedyś powiedziała,
że każdy człowiek pojawia się
w naszym życiu z jakiegoś powodu.
Niektórzy są naszym błędem, aby nas ustrzec przed pomyłkami w przyszłości.
Inni bywają dla nas zbyt dobrzy,
abyśmy nauczyli się doceniać ludzi. Jedni spotkani niby zupełnie przypadkowo, okazują się nie być przypadkiem w naszym życiu i odmieniają je na zawsze.
Pozostali bywają tylko na chwilę,
aby pozostać w naszych wspomnieniach.
Świat jest mądry i nie działa bezsensownie, dlatego jeśli rozczaruje Cię kiedyś jakaś relacja to spójrz na nią od strony tego, co Ci dała
i czego nauczyła, a nie tego jak bardzo Cię zawiodła.

Do miłego Bajarze..........hola :);););):)

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
11 maja 2021r. o 21:48
Tu masz absolutną rację Droga Miss ... dobrze Mama Ci mówiła " ... każdy człowiek pojawia się w naszym życiu z jakiegoś powodu "

Ja dla przykładu od lat staram się poznać w realu Bolecnautów i Bolecnautki ... mam pewne osiągnięcia w postaci numerów telefonów ... i choć dawni przyjaciele i przyjaciółki się zdezaktualizowali , to wciąż wierzę Jezusowi , że będzie lepiej :)

I znajdę ... nowych Przyjaciół ... i znajduję :) Bo każdy Człowiek , jakiego spotkałem w życiu zasługuje na szacunek ze strony drugiego Człowieka . Tego nauczyłem się od Jezusa :)

Droga Miss ... daj mi proszę szansę klęknąć przed Tobą i kwiaty wręczyć :)

Stary jestem i głupi , brzydki ... ale doceniam Inteligencję :)

I nikt mi ryja nie zamknie :D

Miłego wieczoru Droga Miss :)

Dopisane 11.05.2021r. o godz. 21:48:

... że tak po chamsku powiem :D

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
4335
11 maja 2021r. o 23:58
Janusz ... jesteś wielki z tymi akcesoriami ... będę to musiał gdzieś zapisać na dysku sztywnym ... żeby nie utracić Twej MONDROŚCI :D

Jesteś , jak Dalaj Lama , albo Einstein ... mój zachwyt sięgnął zenitu ... prawie nirwana :D

A wracając do dysputy Droga Gocho to dalej twierdzę , że Małgorzata Ostrowska w tym kawałku otarła się o szczyt kariery i twórczości :

Dobrej Nocy. Miejmy nadzieję .... że nie skasują Małgorzaty Ostrowskiej :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
6979
E
12 maja 2021r. o 6:22
[img=1620793308_zikd4u1.jpg]

"Wciąż uczę się żyć
Na własnej skórze"

Miłego dnia Bajarze:*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
4335
12 maja 2021r. o 6:28
Dzień dobry bogu :) Ciumasku :D

Jak mawiają , kto rano wstaje ... ten leje jak z cebra :D

W twoim ostatnim poście jest jaki sens ?

Ale nie martw się , dla wierzących prace Syzyfa :

Miłego :)

15845
12 maja 2021r. o 8:15
Pannazdzieckiem napisał(a):
Sztuka tworzenia pozorów , to jest to ... bogu. :D

Pannozdzieckiem jesteś ciekawym człowiekiem z ciekawą wyobraźnią. I tego się trzymaj, mając najlepsze z intencji. Wtedy znajdą się przyjaciele i kobieta twojego życia. Nie czekaj na osoby, z celem że wtedy się zmienię.Zmieniaj się w lepszego człowieka, wtedy spotykać będziesz właściwe osoby w swoim życiu.Ty sam kreujesz swoje życie. ;):)::):):):)
Nie pozwalaj osiołkowi sobą manipulować, oraz nie ulegaj jego prowokacji. wyrzuć narcyzika ze swojego życia. Bo dlaczego on ciebie cały czas zaczepia, tak jak i mnie ostatnio?Dlatego, że nie potrafi narcyzek żyć bez twojej uwagi.Paradoksalnie fakt, strasząc cię sądami nadal zwraca na siebie uwagę. Zaczepia i mnie, bo z Tobą rozmawiam, a po co się wtrąca w nasze rozmowy? Po co szuka awantur? On tutaj w pogaduchach najwięcej śmieci, a pozuje na tego co robi porządki. Mnie to śmieszy i Ciebie również powinno.Tylko tyle wystarczy:):):):);00;0:0):):)O! Trzymaj się, dobrego dnia.[img=1620799489_w9ozenm.jpg]

Dopisane 12.05.2021r. o godz. 08:15:

..... i Bajanci troszkę poznawczo :):):):) dla bezpieczeństwa ;:):00);)

cechy narcyza

brak empatii
mania wielkości
ciągle gadają o sobie
wmawianie
mściwe manipulacje
emocjonalne wycofanie
oczekują natychmiastowych odpowiedzi
kompulsywni kłamcy
a ja ci pokaże
potrzeba kontrolowania wszystkiego i wszystkich
on on on i on

[img=1620800019_vlxlmcy.jpg]
Piękności ACHochOCH hihihihi ;);):):):) Chyba jednak nie dla wszystkich.
Buziaki Bajanci pięknego dnia :):):):)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza