Nie wiem jak bym mogła Ci pomóc, nie wiem czy jeszcze potrafię, jedyne co mogę zrobić, to przesłać Ci wirtualny uśmiech :) :* i pojawiać się tutaj wtedy, kiedy będziesz tego potrzebowała.
Tak to prawda, najtrudniej pomóc samej sobie. Ale przychodzi taki moment, ,że człowiek robi się silny jak stal, nawet sam siebie nie poznaje, jest w stanie poradzić sobie ze wszystkim.
Ja kochani chciałam tylko powiedzieć, zebyśta na siebie uważali w autobusach zwłaszcza . Przeczytalam właśnie w internecie:
"Puściłam się przy hamowaniu . I przeleciałam cały autobus".
Uśmiechu na wieczór i cały najbliższy tydzień :D
Chyba nie znalazłby się taki albo taka co by chciał lub chciała mnie przelecieć, że tak prosto z mostu napiszę. Chyba, że worek na głowę i za ojczyznę, jak to znajoma osoba mówi.
Dopisane 21.03.2022r. o godz. 14:57:
Ewentualnie przelecieć to ja się mogę teraz do centrum, poszukać przecen i obniżek.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.