Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w TBAI Wykroty

~ niezalogowany
30 grudnia 2011r. o 23:04
Ludzie którzy nie maja doświadczenia mogą być lepsi od tych z doświadczeniem.Dajmy im szansę, a to na naszą korzyść.......
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~:) niezalogowany
31 grudnia 2011r. o 11:46
Na zmianie Blue było super na samym początku, teraz robi się ten sam chlew co na innych zmianach... aż przykro na to patrzeć. Dupowłazy chodzą i kapują na wszystkich zamiast pracować. Najlepiej iść w dupeczkę powłazić a później dostać awansik i zostać prawą ręką. Jak nie będzie zgrania miedzy dziewczynami to będzie masakra. Nie o to chodzi żeby patrzeć na kogoś, czasem trzeba też popatrzeć na siebie. Na zmianie blue miała być współpraca i pomoc jedna drugiej,ale niestety z niektórymi mupetami nie da się współpracować.Dziewczyny nie bądźcie zawistne! Nie można robić z siebie kierownika jak jest się zwykła szwaczką lub skoczkiem. Kierownictwo niech sobie będzie jakie jest, nas jest więcej i gdybyśmy były zgrane to miały byśmy bardzo dobrze,a przede wszystkim atmosfera w pracy była by o niebo lepsza! Pozdrawiam
~ niezalogowany
31 grudnia 2011r. o 18:54
Nie dziwcie sie skoczka ze nie wyrabiaja sie w czasie gdy wskakuja na operacje jak idziecie do toalety wy stoicie na jednej operacji non stop a osobie z doskoku ciezko jest sie wyrobic jak tego nie szyje ;)
~ niezalogowany
3 stycznia 2012r. o 16:41
Ktoś lub coś pisze tu o patologiach,patologia to jesteś ty buraku pastewny.Nie pisz o czym nie masz pojęcia. Nie obrażaj ludzi a najlepiej wlazłbyś do tej dziurki z której robaczku wylazłeś. A tak na poważnie to sądzę że nie pracujesz w tej firmie i gówn.... masz do powiedzenia więc zamknij koparę. Sądzę,że jesteś pierwszy w pośredniaku za jałmużną a pracę to ty widziałeś chyba w telewizji. Dla Wszystich pracowników TBAI gorące pozdrowienia. :> :>
~Operator:) niezalogowany
3 stycznia 2012r. o 19:41
WAS POGIEŁO!!! zarobki sa ok.koszty dojazdu beda zwracane a i praca nie jest az tak cięzka- trzeba pracować czy to was dziwi..????
~rafimaster niezalogowany
3 stycznia 2012r. o 20:53
Pracuję w TBAI juz pol roku. jestem przyjęty tam, przez agencję randstad. Pracowalem najpierw przez 4 miesiace na zmianie białej, obecnie jestem na zmianie Blue. Musze z przykrością stwierdzić, iż wraz z utworzeniem nowej 3 zmiany, wszystko zaczeło się psuć. nie ma zgrania grupy. każdy robi samemu sobie, jeden na drugiego kapuje. Pracuję jako pomocnik d/s kontroli jakości, od niedawna zmieniono nam stanowisko pracy bez jakiejkolwiek informacji. zarabiam max 1200zl na reke. po 6 miesiacach pracy, nie dostalem ani 1zl podwyzki. Pochwalic moge pana Darka, brygadziste z bialej zmiany. jest to osoba, ktora potrafi stworzyc zgrany zespol. niestety jedna osoba to za malo. wczoraj dowiedzielismy sie, ze kontroli jakosci juz nie bedzie, i ok 30 osob idzie na bruk. to co sie w tym momencie dzieje, to parodia. zwrot kosztow dojazdu bedzie, ale dopiero po przepracowaniu 3 miesiecy. wiązałem wielkie nadzieje z ta firma gdy przychodzilem. teraz trzeba jak najszybciej uciekac, gdyz nie wiadomo, co idiotycznego wymysli administracja.
~byla pracownica niezalogowany
5 stycznia 2012r. o 20:07
Jak czytam wasze posty to az sie ciesze, ze tam nie pracuje.Pracowalam tam wiele miesiecy i z dnia na dzien bylo coraz ciekawiej.Wymyslaja tylko cuda-wianki, sami nie wiedza czego chcą, a człowiek jest tylko pionkiem w ich grze.Zycze wytrwałosci wszystkim dziewczynom!
5286
#Maniekk19 nieaktywny
6 stycznia 2012r. o 15:51
A ja jestem na czerwonej zmianie i jest za krec iście : D

Dopisane 06.01.2012r. o godz. 15:51:

Maniekk19 napisał(a): A ja jestem na czerwonej zmianie i jest za krec iście : D

Ale mi przekręciło słówko :>
Chciałem naipsać , że jest dobrze :D

Zastosowana autokorekta

REKLAMA KGHM zaprasza